„Crna Zorica“, domaća crna komedija sa avanturističkim elementima, u režiji para Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus biće premijerno prikazana 20. marta u Sava centru.

 

Radnja filma smeštena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u prazoverja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak „poljubac smrti“. Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u „bapske priče“ i veštičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi. 

U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo. Scenarista filma je Goran Mojsin, scenarista serije „Mile protiv tranzicije“.

 

Poklanjamo 3 x 2 karte za projekciju “Crne Zorice”, 22. marta, u 17:20 sati u Cineplexxu. Pošaljite mail na [email protected]