Bioskop Cineplexx otvara vrata posetiocima u Ušće Shopping Centru u sredu, 9. aprila.

Na programu bioskopa će se nalaziti najaktuelniji filmski hitovi i čak osam premijernih blokbastera, dok će cena karte biti snižena za sve projekcije tokom prva dva dana.

Premijera nastavka animirane avanture „Rio 2“, sinhronizovane na srpski jezik će sigurno obradovati najmlađe posetioce bioskopa Cineplexx jer nam donosi potpuno nove avanture Plavka, Biserke i njihove dece, koji su se napokon usudili da napuste svoj magičan grad i zapute se u divlju Amazoniju radi porodičnog okupljanja. Međutim, ubrzo shvataju da se nalaze u pravoj džungli! Dragan Mićanović, Ana Sofrenović i Srđan Timarov predstavljaju samo deo glumačke ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji glavnih likova u filmu.

Za sve ljubitelje akcija, u sredu će se premijerno prikazati filmovi „Jedini preživeli“ (Lone Survivor) sa Markom Volbergom u glavnoj ulozi i „Pompeja“ reditelja Pola V.S. Andersena sa Kitom Haringtonom, Kiferom Saterlendom i Keri En Mos u glavnim ulogama.

Obožavaoce junaka iz Marvelovih stripova će obradovati vest da će u najnovijem bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center imati priliku da prvi pogledaju akciju „Kapetan Amerika – Zimski vojnik“ 3D. Kris Evans tumači ulogu Stiva Rodžersa, iliti Kapetana Amerike, dok je zanosna Skarlet Johanson Crna Udovica koje se udružuje sa Kapetanom u cilju da razotkriju ogromnu zaveru i unište zločinački plan Vojnika Zime.

Među premijernim filmovima nalazi se i francuska komedija „Mamin sin“, dobitnik nagrade Cezar za najbolji scenario, režiju i glavnu ulogu koju tumači Gijom Galijen. Za obožavaoce naučne fantastike na programu toga dana će biti prikazan i film „Nulta teorema“ sa Kristofom Valcom u glavnoj ulozi.
Među holivudskim blokbasterima, na repertoaru bioskopa će se premijerno naći i film cenjenog reditelja Srđana Dragojevića „Atomski zdesna“ sa imponzantnom glumačkom ekipom iz regiona koju predvodi Srđan Todorović. Ova tragikomedija nam donosi priču o porodicama iz svih krajeva bivše Jugoslavije koje su došle na letovanje u rizort na Jadranu.

Cena karte tokom prva dva dana rada bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center će biti snižena. Ulaznica za 2D filmove će iznositi 340 dinara, odnosno za 3D 470 dinara.

Najsavremeniji bioskop u regionu će imati ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. U ukupno šest sala bioskop će imati fantastične 4K projektore koji prikazuju sliku u visokoj rezoluciji, četiri puta većoj od 2K slike na koju smo navikli do sada u bioskopima, dok će u okviru četiri sale poslednji redovi biti opremljeni sa udobnim, VIP sedištima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime