Tradicionalna revija filmskih ostvarenja u organizaciji distributerske kuće Tuck Vision i kompanije L’Oréal Paris očekuje nas od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i u bioskopu Tuckwood Cineplex, a od 31 oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu. Na ovogodišnjoj reviji L’Oreal Paris Cinemania će se predstaviti preko 60 filmova, od kojih će skoro polovina biti premijerno prikazana pred domaćom publikom. L’Oréal Paris Cinemaniju svečano otvara premijera filma o nedavno preminulom kralju POP-a, Majklu Džeksonu ‘’Michael Jackson’s This is it’’.

Na programu revije naći će se najnovija ostvarenja eminentnih reditelja Stivena Soderberga, Pedra Almodovara, Đuzepea Tornatorea, Džona Vua i mnogih drugih.

Domino Magazin i Cinemania najbržim čitaocima poklanjaju karte za dnevni program. Najbrži čitaoci koji pošalju mail sa svojim podacima na                                         karte dobiće ulaznice. U mailu možete napisati i koji filmovi vas zanimaju a najbrži će imati i najveću šansu da dobiju željene karte. Ne zaboravite da su termini za koje delimo ulaznice 12.00 i 14:00 sati.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime