HBO je obradovao gledaoce sa čak četiri obećavajuće premijere – na HBO GO su stigle prve epizode novih serija „Trust“ i „Bari“, treće sezone hit serije „Milijarde“ i pete sezone sada već kultne „Silicijumske doline“. Nove epizode dolaziće u ponudu HBO GO video usluge na zahtev svakog ponedeljka.

Jedan od izvršnih producenata serije „Trust“ (Trust) je oskarovac Deni Bojl, koji je ujedno i režirao određene epizode, a među glavnim glumcima su holivudske zvezde Donald Saderland, Hilari Svonk i Brendan Frejzer. Radnja serije je smeštena u Rim, 1973. godine. Mafija otima Džona Pola Getija III, mladog naslednika naftnog bogatstva, i traži otkupninu za njega. Na njihovo zaprepašćenje, i iz neotkrivenih razloga, njegova porodica nije zainteresovana za njegovo vraćanje. Na HBO kanalu premijera ove desetodelne drame inspirisane istinitim događajima će biti 30. marta u 21.00 h.

Koscenaristi Bil Hejder i Alek Berg predstavljaju osam epizoda serije „Bari“ (Barry) o bivšem marincu (Hejder), koji radi kao sitni plaćenik na Srednjem zapadu. Usamljen i nezadovoljan životom, nerado putuje u Los Anđeles da bi ubio nekoga, ali završava tako što pronalazi srdačno društvo u grupi nestrpljivih optimista na losanđeleskoj pozorišnoj sceni. Na HBO kanalu premijera će biti 26. marta u 21.30 h.

Dobitnici Emija i Zlatnog globusa, Pol Džijamati i Dejmijan Luis, vraćaju se u trećoj sezoni hit serije „Milijarde“ (Billions), zamršene drame o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija. Putevi promućurnog i prepredenog državnog tužioca, Čaka Roudsa (Džijamati), i izvanrednog i ambicioznog magnata hedž fondova, Bobija Eksa Ekselroda (Luis) se ukrštaju, a svaki od njih koristi svu svoju pamet, moć i uticaj da nadmudri onog drugog. U ovoj provokativnoj seriji, ulozi se mere milijardama. Premijera na HBO kanalu biće 27. marta u 20.00 h.

Stigla je i peta sezona serije čija radnja se odvija u visokotehnološkoj zlatnoj groznici u savremenoj Silicijumskoj dolini, gde su ljudi s najvećim izgledima za uspeh  najmanje sposobni da ga i postignu. Majk Džadž u seriji „Silicijumska dolina“ (Silicon Valley) uvodi gledaoce u svet tehnoloških dostignuća – i društveno nesnađenih autsajdera koji pokušavaju da iskoriste njegov unosni potencijal. Premijera na HBO kanalu je 26. marta u 21.00 h.