Besplatno gledanje Netflixa je konačno moguće! Evo o čemu se tačno radi. I da, i vi možete odmah da gledate Netflix besplatno.

Streaming servisi doživeli pravi bum poslednjih godina, što je dodatno pojačano činjenicom da su svi mesecima sedeli kod kuće zbog korona virusa a bioskopi bili zatvoreni. Ipak, Netflix je dobio jaku konkurenciju pa se pored HBO, Amazon Prime na tržištu sada nalaze Disney i Apple sa svojim streaming servisima.

Tako da se najveći igrač – Netflix – odlučio da izvuče kec iz rukava. I omogućio je:

Besplatno gledanje Netflixa

Sada svi, bez ikakve pretplate mogu da pogledaju 10 naslova iz njihove produkcije. I to kakvih. Ne morate da upišete broj kreditne kartice niti čak da se registrujete.

U ponudi su sada već kultna serija Stranger Things, kao i Bird Box, The Two Popes, Murder Mystery, Elite, When They See Us, Love Is Blind, Grace and Frankie i nagrađivani dokumentarac Our Planet.

A to su veoma atraktivni sadržaji koji će privući mnoge da se zainteresuju za streaming servis i odustanu od piraterije. Koja je realno totalno bezveze, pored toliko dobrih naslova na streaming servisima.

Jedini uslov je da ćete videti reklamu pre početka filma ili serije (koju uz to možete i da preskočite). Drugi uslov je da morate sadržaj da gledate u browseru na kompjuteru ili Android uređaju (telefonu ili tabletu). Apple korisnici neće moći da koriste ovu pogodnost iz nekog razloga a incognito mod nije podržan.

Možete da počnete odmah sa gledanjem i to na posebnom Netflix linku na kome se nalaze odabrani besplatni naslovi.

A kako da inače gledate Netflix besplatno? Pa, i to je moguće. Ali samo prvih mesec dana. Registrujte se i dobićete probni mesec bez plaćanja. Posle tog perioda ćete morati da platite 7.99 evra za osnovni plan.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime