Koliko vam je para dovoljno za život, sa koliko uspevate da pregurate mesec? Dvadeset, trideset, četrdeset hiljada dinara? Kako biste se osećali da imate milion dolara i šta biste sa njima uradili?

 

Verovatno biste seli dan, dva, tri, dobro promislili, videli u šta ćete uložiti, koliko ćete potrošiti na novog Punta, a koliko sačuvati za crne dane. Ali, James Cameron nije takav. Od "Avatara" je zaradio 2,6 milijardi dolara, i nije mu dosta.

 

Naime, kompanija Century Fox i režiser James Cameron već planiraju da zarade još (i još) para, tako što će ponovo pustiti u bioskope apsolutnog rekordera po zaradi u istoriji filma. Govori se da će Avatar biti isključivo puštan u 3D tehnici, kao i da će biti dodate neke scene koje do sada nismo videli, dužine i do 40 minuta. Prikazivanje Avatara je donekle sasečeno dolaskom "Alise u zemlji čuda" u bioskope, te Cameron hoće da zaradi još "malo" para na leto, kada bude bila mrtva sezona. Naravno, već su počele priče i o nastavcima, iako režiser još uvek ne zna šta će se u njima dešavati.

 

Znate kako se ono kaže, tko umije…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime