Aplikacije za streaming filmova promenile su način na koji gledamo filmove i TV emisije. Možete gledati hiljade filmova i TV emisija iz udobnosti vlastitog doma sa samo nekoliko dodira na svom pametnom telefonu.Međutim, sa toliko mnogo opcija za gledanje filmova dostupnih na mreži, teško je odbarati jednu mobilnu aplikaciju.

Evo osam najboljih aplikacija za streaming filmova za pametne telefone:

Top 8 aplikacija za streamovanje filmova za telefone

1. Netflix

Netflix je jedna od najpopularnijih aplikacija za streaming filmova za pametne telefone. Aplikacija nudi ogromnu biblioteku filmova i TV emisija, uključujući Netflix Originals TV serija, filmova ili čak dokumentaraca. Šta više, aplikacija nudi i offline preuzimanja, omogućujući vam gledanje omiljenih filmova i TV emisija čak i bez internet veze. Osim toga, njihova pretplata je pristupačna, što vam omogućuje da uživate u svim njezinim pogodnostima.

2. Amazon Prime Video

Još jedna popularna aplikacija za streaming filmova za pametne telefone je Amazon Prime Video. Aplikacija ima veliku zbirku filmova i TV emisija, uključujući popularne naslove kao što su The Marvelous Mrs. Maisel, Jack Ryan i The Boys. Nadalje, ova aplikacija omogućuje preuzimanje, kao i mogućnost iznajmljivanja ili kupovine filmova i TV emisija.

3. Hulu

Hulu je još jedna poznata aplikacija za streaming filmova na pametnom telefonu koja nudi veliki izbor TV emisija i filmova, uključujući popularne naslove kao što su Sluškinjina priča, Grejeva anatomija i Rick i Morty. Ova aplikacija nudi TV prenos uživo, omogućujući vam gledanje sportova, vesti i drugih programa u stvarnom vremenu. Osim toga, trenutno je popularniji u azijskim zemljama.

4. HBO Max

HBO Max je aplikacija za streaming filmova za pametne telefone koja nudi širok raspon filmova i TV emisija HBO-a, Warner Brosa i drugih studija. Aplikacija takođe nudi offline preuzimanja i mogućnost streamovanja na više uređaja istovremeno. Osim toga, možete imati hbo max huawei apk ili nešto slično ako vaš telefon nema ovu aplikaciju u Play store.

5. Disney+

Ko bi rekao da će vaš omiljeni Disneyjev brend imati vlastitu platformu za video streaming? Dakle, ova aplikacija je jedna od najpopularnijih te vrste. Ima veliki izbor filmova i TV emisija iz Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica. Aplikacija takođe podržava offline preuzimanja i streaming na do četiri uređaja istovremeno.

6. YouTube

Ako postoji pionir u online streamingu filmova, to bi mogao biti YouTube. Aplikacija kompatibilna sa vašim pametnim telefonima, a većina ovih uređaja već ima aplikaciju. Možete besplatno gledati sjajne filmove, a pretplata na njegovu premium uslugu omogući će vam da ih gledate još više.

7. Tubi TV

Tubi TV je besplatna aplikacija za streaming filmova za pametne telefone s velikom zbirkom filmova i TV emisija. Popularni naslovi uključuju Da Vincijev kod, American Hustle i The Social Network. Aplikacija vam takođe omogućava izradu liste za gledanje i primanje personaliziranih predloga na temelju vaše istorije gledanja.

8. Vudu

Vudu je još jedna aplikacija za streaming filmova za pametne telefone koja nudi veliku kolekciju filmova i TV emisija, uključujući popularne naslove kao što su Interstellar, The Dark Knight i Harry Potter. Aplikacija nudi besplatan i plaćeni sadržaj, kao i opciju posuđivanja ili kupnje filmova i TV emisija. Ovdje takođe možete preuzeti medije za upotrebu bez interneta i gledati ih bilo gde.

Zaključak

Postoji mnogo sjajnih aplikacija za streaming filmova za pametne telefone, svaka sa svojim jedinstvenim opcijama i prednostima. Bez obzira preferirate li Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max, Disney+, YouTube, Tubi TV ili Vudu, postoji aplikacija za svakoga. Dakle, preuzmite svoju omiljenu aplikaciju za streaming filmova danas i počnite uživati u omiljenim filmovima i TV emisijama dok ste u pokretu!