U Cineplexx bioskopima se nastavljaju „Dani ljubavi“ koji najkreativnijim parovima donose putovanja u najlepše evropske gradove.

U ime ljubavi, u Cineplexx bioskopima će 14. februara na Dan zaljubljenih biti održan „Date night“, kada će posetioci na centralnim projekcijama biti nagrađeni romantičnim poklonima. Filmovi koje možete pogledati za „Date Night“ su: „Sunce mamino“, „Nedelja“, „Bob Marli: One Love“, „Živi i zdravi“ i „Divno venčanje“.

Na Dan zaljubljenih svi posetioci mogu učestvovati u kreativnom konkursu koji pobednicima donosi povratni let za dvoje, i koji traje sve do 18. februara.

Već 15. februara očekuje vas i Comic Night, kada možete pogledati „Madam Veb“, film o superheroini koja će promeniti sve…

Ovaj žanrovski složeni triler će vas oduševiti svojom pričom, likovima i specijalnim efektima.

Za razliku od tipičnog žanra, Madam Veb priča samostalnu priču o poreklu jedne od najmisterioznijih junakinja izdavačke kuće Marvel. U napetom trileru glumi Dakota Džonson kao Kasandra Veb, bolničarka na Menhetnu koja se suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se sa tri mlade žene koje čeka moćna budućnost…ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost.

Pored „Madam Veb“, od 15. februara na redovnom repertoaru Cineplexx bioskopa očekuju vas i novi naslovi:

„Bob Marli: One Love“
Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu! Priča o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza Marlijeve revolucionarne muzike. Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marli, Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lašana Linč njegovu ženu Ritu.

„Sunce mamino“
Topla porodična priča ispričana iz ugla do ušiju zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do devojke u koju je zaljubljen.
Relja, romantični sedamnaestogodišnjak, organizuje sahranu svoje bake kada shvati da je to način da smuva devojku u koju je zaljubljen. “Sunce mamino” je topla i melanholična ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda u kojoj naš protagonista, Relja Noveski, manevriše između ljubavi i smrti.

„Škola magičnih životinja 2“
Ida i Beni pohađaju Vinterštajn školu, koja je škola magičnih životinja.
Povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl ali je sve u haosu. I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

„Družina iz džungle 2: Svetska turneja“
Koga da pozovemo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno!
Manje od mesec dana pre kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Severnog pola do Dalekog istoka, prelazec´i planine, pustinje i okeane, naši junaci će morati da pretražuju svet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom!

„Dobar šef“
Očekujući posetu komisije koja bi njegovoj kompaniji mogla da dodeli nagradu za poslovnu izvrsnost, vlasnik preduzeća za proizvodnju industrijskih vaga pokušava da reši sve probleme svojih radnika.