Film

5 glumaca koji se ludački unose u lik

Tom Kruz, Ed Haris, Robert De Niro – glumački hleb nije ni malo lak

5 glumaca koji se ludački unose u lik
Neke osobe misle da je gluma najlakši posao na svetu: dobijaš milione dolara samo da bi iščitao i nauio nešto što su drugi napisali, a na kraju dana ideš da se opustiš u bazenu punom kokaina. I to je možda istina, ako ste baš loš glumac. Ali ako želite da budete dobar? E onda morate biti malo ludi. Zapravo, malo više…

5. Tom Kruz postaje vozač u filmu Kolateral
 
Za povremenog posetioca bioskopa svestranost Toma Kruza kao glumca kreće se od samouverenog, atraktivnog heroja u fillmu Misija: Nemoguće do samouverenog atraktivnog herija u Top Ganu, dok se neki sećaju i njegove istaknute uloge kao samouverenog akcionog heroja u Suvišnom izveštaju. Ali Tom Kruz je nekako nefer obeležen na ovaj način –kada mu dozvole da izađe iz ovog okvira, čovek zaista zna da glumi!
 
Kada je bio Vinsent u filmu Kolateral, jedini negativac u njegovoj karijeri sve do danas, bio je odlučan da uradi ulogu kako treba. Tako da je tajno ubio 6 beskućnika.
 
Priprema:
Ha, naravno da nije. Da se to desilo, verovatno ne biste čitali o tome samo ovde. Čovek je ipak dao sve sebe. Problem sa izborom Toma Kruza kao profesionalnog ubice je što ubica mora da ima sposobnost da se uklopi u masu, a to Tom Kruz još nije iskusio. On je verovatno na keca najprepoznatljivije ljudsko biće na svetu. Ne može da se počeše kako treba a da neki tabloid to ne objavi na naslovnoj strani. Tako da je to bila prva stvar koju je morao da uradi.
 
Da bi se pripremio za um anonimnog ubice, Kruz je odlučio da nauči da se uklopi. Tako se obukao kao radnik za prevoz FedEx i isporučivao pakete u prometne prodavnice u Los Anđelesu, i sve to pokušavajući da ne bude primećen od strane ljudi okolo.
 
Neverovatno je da, ne samo da je uspeo da dopremi pakete koristeći najmanje moguće maske, već apsolutno niko nije skapirao da je on Tom Kruz, čak i kad je seo i totalno se ispričao sa totalno nepoznatim čovekom.
 
Da, Kruz je naučio i drugi deo uloge – kako a bude profesionalni ubica i zapravo ubija ljude. Imao je intenzivne treninge sa  pištoljima, učio kako da puca brzo i precizno, sve sa pravom municijom. Bio je toliko dobar da je, na setu, mogao da izvuče pištolj i ispuca još tri mete u samo 3 sekunde. Srećom, niko nije povređen jer su koristili pištolje sa manevarskom municijom, ali pretpostavljamo da, ako Tom Kruz ikada odluči da promeni karijeru, “bezlični ubica” je totalno super. Zato ne možemo da se šalimo sad na račun njegove sajentologije.
 
 
Pročitajte šta je sve glumac u stanju da uradi zbog uloge u Galeriji:
Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 

Više uFilm

George Clooney prijateljima poklonio po milion dolara

Ali nije to uradio tek tako

Domino Magazin 14.12.2017
Dan života

Ljubavna priča u domaćim bioskopima

Domino Magazin 14.12.2017
18 najboljih filmova 2017. godine

Izabrao Huffington Post

Domino Magazin 14.12.2017
Novi film Stevena Spielberga

Ready Player One ima vrlo čudan poster

Domino Magazin 13.12.2017
Star Wars zvezde odgovaraju na Google pitanja

Zabavno je, ako ste skroz u fazonu Poslednji džedaj!

Domino Magazin 13.12.2017
Netflix otkrio najgledanije serije

Da li su među njima i vaši favoriti

Domino Magazin 13.12.2017
The Terror – Nova serija Ridley Scotta

Od 29. marta 2018 godine na AMC kanalu

Domino Magazin 12.12.2017
Sense8 se vraća

A tu su i prvi snimci

Domino Magazin 12.12.2017
Najdosadniji filmovi ikada snimljeni

Zvanično!

Domino Magazin 12.12.2017
Crtani su opasni za decu?

Evo i zašto

Domino Magazin 12.12.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.