Film

5 glumaca koji se ludački unose u lik

Tom Kruz, Ed Haris, Robert De Niro – glumački hleb nije ni malo lak

5 glumaca koji se ludački unose u lik
Neke osobe misle da je gluma najlakši posao na svetu: dobijaš milione dolara samo da bi iščitao i nauio nešto što su drugi napisali, a na kraju dana ideš da se opustiš u bazenu punom kokaina. I to je možda istina, ako ste baš loš glumac. Ali ako želite da budete dobar? E onda morate biti malo ludi. Zapravo, malo više…

5. Tom Kruz postaje vozač u filmu Kolateral
 
Za povremenog posetioca bioskopa svestranost Toma Kruza kao glumca kreće se od samouverenog, atraktivnog heroja u fillmu Misija: Nemoguće do samouverenog atraktivnog herija u Top Ganu, dok se neki sećaju i njegove istaknute uloge kao samouverenog akcionog heroja u Suvišnom izveštaju. Ali Tom Kruz je nekako nefer obeležen na ovaj način –kada mu dozvole da izađe iz ovog okvira, čovek zaista zna da glumi!
 
Kada je bio Vinsent u filmu Kolateral, jedini negativac u njegovoj karijeri sve do danas, bio je odlučan da uradi ulogu kako treba. Tako da je tajno ubio 6 beskućnika.
 
Priprema:
Ha, naravno da nije. Da se to desilo, verovatno ne biste čitali o tome samo ovde. Čovek je ipak dao sve sebe. Problem sa izborom Toma Kruza kao profesionalnog ubice je što ubica mora da ima sposobnost da se uklopi u masu, a to Tom Kruz još nije iskusio. On je verovatno na keca najprepoznatljivije ljudsko biće na svetu. Ne može da se počeše kako treba a da neki tabloid to ne objavi na naslovnoj strani. Tako da je to bila prva stvar koju je morao da uradi.
 
Da bi se pripremio za um anonimnog ubice, Kruz je odlučio da nauči da se uklopi. Tako se obukao kao radnik za prevoz FedEx i isporučivao pakete u prometne prodavnice u Los Anđelesu, i sve to pokušavajući da ne bude primećen od strane ljudi okolo.
 
Neverovatno je da, ne samo da je uspeo da dopremi pakete koristeći najmanje moguće maske, već apsolutno niko nije skapirao da je on Tom Kruz, čak i kad je seo i totalno se ispričao sa totalno nepoznatim čovekom.
 
Da, Kruz je naučio i drugi deo uloge – kako a bude profesionalni ubica i zapravo ubija ljude. Imao je intenzivne treninge sa  pištoljima, učio kako da puca brzo i precizno, sve sa pravom municijom. Bio je toliko dobar da je, na setu, mogao da izvuče pištolj i ispuca još tri mete u samo 3 sekunde. Srećom, niko nije povređen jer su koristili pištolje sa manevarskom municijom, ali pretpostavljamo da, ako Tom Kruz ikada odluči da promeni karijeru, “bezlični ubica” je totalno super. Zato ne možemo da se šalimo sad na račun njegove sajentologije.
 
 
Pročitajte šta je sve glumac u stanju da uradi zbog uloge u Galeriji:
Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 

Više uFilm

megan-fox
Megan Fox otkrila jezive detalje rada u Hollywoodu

Tretiraju vas kao proizvod

Domino Magazin 23.02.2018
Rachel McAdams je preslatka u crnoj komediji

Noćne igre u domaćim bioskopima

Domino Magazin 23.02.2018
Novi trailer za Red Sparrow

Jennifer Lawrence briljira

Domino Magazin 23.02.2018
Koja glumica kupuje samo na sniženjima

Carica!

Domino Magazin 22.02.2018
Rooney Mara je Mary Magdalene

Glumi i Joaquin Phoenix

Domino Magazin 22.02.2018
Get Out dobija nastavak

Neverovatni horor se vraća

Domino Magazin 22.02.2018
Zombi film sniman u Beogradu

Glen iz Walking Dead u horor komediji Mayhen

Domino Magazin 21.02.2018
Jennifer Lawrence odustaje od glume

Ulazi u politiku

Domino Magazin 21.02.2018
Nema više ljubljenja jezikom u filmovima

Nova pravila za snimanje seks scena u Hollywoodu

Domino Magazin 21.02.2018
Emma Watson u borbi protiv seksualnog uznemiravanja

Dala milion funti

Domino Magazin 21.02.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.