365 dana 3 je već potvrđen, a to znači da i treći deo erotskog filma 365 Days uskoro stiže na Netflix.

Pre manje od mesec dana predstavljen je drugi nastavak filma u toliko je očajan da ljudi prosto ne mogu da veruju. Dok je prvi deo imao određenu atmosferu i banalni zaplet što je ljudima na nekom nivou bilo zabavno, naravno uz vrele scene seksa, drugi deo je odmah prešao na – seks. I to loš, bez predigre, ikakvog zapleta i atmosfere. Zapravo u filmu skoro da ni nema radnje, pa čak ni dijaloga.

Pa šta će onda doneti treći deo?

365 dana 3

Iskreno se nadamo nešto bolje.

“Radimo sa Blankom Lipinskom, autorkom trilogije 365 Days i scenaristom filma kako bi priča o Lauri i Massimu bila preneta na veliki ekran”, rekao Je Lukasz Kluskiewicz iz Netflix Poljska.

Šta još znamo?

Da je treći deo već dobrim delom verovatno snimljem. Produkcija je planirala da radi paralelno na drugom i trećem delu filma 365 Days, što znači da je materijal već gotov.

To nas pomalo i plaši, pošto ukazuje da treći nastavak neće biti ništa bolji od drugog dela.

Dobra vest je da film možda vidimo na streaming platformi već krajem godine ili možda na jesen kada izlazi engleski prevod knjige.

Netflix tek treba da objavi datum premijere i trailer.

Što se tiče glumačke postave tu nema iznenađanja. Anna-Maria Sieklucka i Michele Morrone se vraćaju kao Laura and Massimo. Biće tu i Simone Susinna kao Nacho, kao i Magdalena Lamparska i Otar Saralidze u ulogama Olge i Domenica.

Ne znamo da li će se zli blizanac Adriano vratiti.

A zaplet? E to ne znamo, ali treća knjiga 365 dana je već objavljena u Poljskoj pa će se verovatno uskoro pojaviti i na drugim jezicima. Ako uopšte to neko želi da čita.

I za kraj, pogledajte jednu od najsmešnijih scena iz drugog dela filma. E pa ni ostatak nije bolji:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime