Serija 13 razloga zašto se vraća i trećom sezonom. To je upravo potvrdila produkcija iz Netlfixa.

Još uvek se nisu stišale strasti oko druge sezone, koja je izazvala pravu histeriju. Neki traže da serija bude zabranjena zbog scena silovanja dečaka, drugi su oduševljeni i misle da je vrlo važno otvoreno govoriti o problemima sa kojima se suočavaju tinejdžeri u školama. Treći su samo tužni zato što Hannah Baker definitivno odlazi. Druga sezona je definitivno izazvala oprečne reakcije, neki zameraju što su karakteri likova promenjeni i što je Hannah Baker pomalo na silu ubačena u scenario. Ali ima i vrlo pohvalnih kritika koji misle da je serija i dalje vrlo važna i edukativna, kao i da pomaže mladima koji se suočavaju sa nasiljem od svojih vršnjaka.

13 razloga zašto – sezona 3

Ipak, gledanost je očigledno dovoljno dobra da je Netflix vrlo brzo potvrdio i treću sezonu 13 razloga zašto .

Za sada znamo da seriju snimaju Paramount TV i Anonymous Content, kao i do sada, a da će se prikazati naravno na Netflixu. 13 razloga zašto 3 bi trebalo da stigne tokom 2019. godine iako nije potvrđen datum. Mada, verovatno na proleće, baš kao i prve dve sezone.

Takođe nas čeka 13 epizoda, kao što je to bio slučaj sa prve dve sezone. I to je otprilike sve za sada. Objavljen je i teaser i imate ga iznad.

Inače, glumica Katherine Langford koja je tumačila lik Hanne Baker je zvanično potvrdila da se više ne vraća u seriju. Ali da sprema nove neverovatne projekte.

Ovde imate još vesti o 13 razloga zašto.