13 razloga zašto 2 – Druga sezona serije počinje!

Evo kada i evo o čemu se radi u nastavku serije 13 Reasons Why

Serija 13 razloga zašto 2 konačno stiže. Odnosno vraća se, a druga sezona će biti prikazana ovog proleća. Sada znamo i tačan datum.

Netflix je iznenada potvrdio da će premijera druge sezone 13 reasons why biti brže nego što smo se nadali. Sve epizode stižu na internet 18. maja. OVE GODINE! Dakle, za nešto više od dve nedelje.

Imamo još dosta novih detalja koji su upravo objavljeni. I ove sezone nas čeka 13 epizoda i svaka će biti dugačka po sat vremena. A to je sve dosta slično prvoj sezoni 13 razloga zašto.

Da li je možda već objavljen i trailer za drugu sezonu 13 Reasons Why?  O da, i možete da ga pogledate ovde:

Ako vas zanima zaplet serije 13 razloga zašto 2 evo šta je zvanično saopšteno:

Druga sezona 13 reasons why nastavlja posle Hanine smrti i početka komplikovanih putovanja naših karaktera na putu oporavka i ozdravljenja. Liberty High se sprema za suđenje, ali neko će pokušati da zaustavi da istina izađe na videlo. Clay i njegovi drugovi iz škole će otkriti mračnu tajnu koja sve pokriva.

Uf, zanimljivo.

Glumac Dylan Minnette koji tumači glavnu ulogu, odnosno Clay, kaže da dolazi do skoka u radnji, odnosno da se sezona dva 13 razloga zašto dešava nekoliko meseci posle prve sezone.

A puno toga se desilo između.

„Moraćete da na početku pohvatate šta se sve desilo i šta radi Clay“, kaže Minnette.

13 razloga zašto 2 – Glumci

U drugoj sezoni 13 reasons why pojaviće se i neki novi likovi. Jedna od njih je i Anne Winters koja igra Chloe. Ona dolazi u Liberty High i tumači devojku koja je dobra sa računarima.

Pored nje će biti još nekoliko značajnih noviteta u glumačkoj postavi. Ipak, glavna ekipa ostaje ista.

A sada, pitanje koje sve muči. Da li će se u 13 razloga zašto 2 pojaviti Hannah Baker?

Izgleda da hoće! Ne znamo baš koliko, ali biće je sasvim sigurno.

Jedan od producenata serije Brian Yorkey je za Entertainment Weekly da će glavna glumica biti deo i druge sezone.

„Mislim da je jedno od glavnih pitanja bez odgovora ko je odgovoran za Haninu smrt. Da li je to škola? Da li je neko uopšte?“

A to znači da ćemo ponovo viđati kadrove i scene u kojima se pojavljuje Hannah a koji su se dogodili pre glavne radnje. Tako je bilo i tokom cele prve sezone 13 reasons why.

Takođe, Dylan Minnette je otkrio i da ćemo otkriti puno toga novog o Hani u sezoni dva. „Bilo bi čudno da se Hanina priča savrši prvom sezonom.“

13 razloga zašto 2 - Druga sezona serije počinje!

Da li će i u drugoj sezoni 13 razloga zašto 2 biti snimljenih kaseta?

Izgleda da ne, potvrdio je Yorkey.

Što se tiče muzike, trebalo bi da soundrack bude odličan, baš kao što je to bio slučaj i tokom prve sezone. Tako da očistite mesto na vašem telefonu.

Naravno, Selena Gomez i dalje stoji iza celog projekta i ističe kako je važno otvoriti tako značajna pitanja koja muče mlade u školama i tokom odrastanja.

Evo ih svi zajedno:

Ipak, u 13 razloga zašto 2 neće biti novog samoubistva, potvrdili su producenti serije. Što bi moglo da znači da će se nastavak serije baviti drugim teškim pitanjima sa kojima se suočavaju tinejdžeri.

„Priča je provokativna i neočekivana“, rekla je Paramount TV president Amy Powell. Dakle, očekujte nešto sasvim novo u novim epizodama.

I nastavak priče je zasnovan na noveli 13 reasons why koju potpisuje Jay Asher, iako se i prva sezona nije sasvim uklapala u radnju. Tako da se svi slažu da ni 13 razloga zašto 2 neće pratiti knjigu.

Nije precizirano da li ćemo otkriti šta se desilo sa drugim glavnim likovima iz prve sezone… al sačekaćemo još 18 dana.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *