Odlična dugogodišnja saradnja Muzeja primenjenih umetnosti i kompanije Knauf, krunisana je događajem „Moje potkrovlje afterparty“ povodom svečanog otvaranja Salona arhitekture, a pre svega u čast dobitnika nagrada i Grand Prix-a. Sada već tradicionalna manifestacija, četvrti put za redom održana je u cafe Amelie na Topličinom vencu. Arhitekte, nagrađeni, žiri, gosti iz zemlje i inostranstva, njih preko dve stotine, uživali u odabranim vinima vinarije Despotika i opuštali se uz vokalni haus DJ Vanje Bursać.

Ovogodišnji „Mojepotkrovlje afterparty“ specifičan je i po tome što su ga upriličile tri firme: Knauf Insulation, Velux i Knauf, autori projekta Moje potkrovlje po kome je ovogodišnja manifestacija i dobila ime. 

Početkom septembra, ove tri kompanije, pokrenule su projekat Moje Potkrovlje koji ima za cilj da krajnjim korisnicima i potencijalnim kupcima pruži sve neophodne informacije o materijalima i sistemima potrebnim za adaptaciju ili renoviranje potkrovlja. Projekat je nastao kao rezultat dugogodišnje prakse i kao odgovor na mnogobrojna pitanja koja ovi renomirani proizvođači svakodnevno dobijaju od korisnika na terenu. Više o projektu možete saznati na sajtu www.mojepotkrovlje.rs, kao i FB stranici https://www.facebook.com/mojepotkrovlje.

37. Salon arhitekture koji se tradicionalno održao u Muzeju primenjene umetnosti predstavlja prvorazrednau arhitektonsku manifestaciju koja više od četrdeset godina svakog proleća u okuplja brojne arhitekte iz zemlje, regije i inostranstva. Žiri ovogodišnjeg Salona arhitekture radio je u sastavu: Boštjan Bugarič, Milan Đurić, Dejan Milanović, Igor Rajković i Maja Ćirić, a dodelili su Grand Prix i nagrade u kategorijama: arhitektura, urbanizam, enterijer, publikacije, eksperiment i istraživanje, gost, arhitektonska kritika i arhitektonska fotografija.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime