U Mikser House-u u Beogradu se 9. novembra organizuje svetski događaj za sve kreativce koji žele da unaprede svoj portfolio, razmene iskustva, steknu poznanstva.

 
Centralni deo programa čine radionice iz deset kreativnih polja za koje se oni koji imaju portfolio na Behance mogu prijaviti ovde: www.belgradebehancereviews.rs/#prijave , izložba i takmičenje 10 radova sa Behance mreže, profesionalne konsultacije Aks me anything by Nova Iskra, predavanje o razvoju kreativne karijere, Creat(ive) career štandovi itd.
 
Na samom događaju prisutni će biti svetski priznati srpski kreativci koji su angažovani na projektima za kompanije kao što su: Google, Yahoo, Monster, HBO, 20th Century Fox, EA Games, Johnny Walker, Red Bull, Smirnoff…
 
Nenad Ivanović, glavni organizator ovog događaja, kaže: 
 
Prošlogodišnji događaj je bio jedan od najvećih na svetu u ovoj seriji događaja koja se održava u 70 zemalja u jednoj nedelji. Pozivamo vas sve da dođete i budete deo srpske kreativne zajednice i upoznate ljude koji stvaraju za svetski poznate brendove.
 
Događaj "Belgrade Behance Reviews" po treći put organizuje grupa kreativaca "Lege Artists" iz Beograda u saradnji sa softverskom kompanijom AlsterCloud i marketinškom agencijom SuperDot. 
 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime