IKEA je danas predstavila novi katalog za sezonu 2019. u Srbiji. Distribucija kataloga počinje sutra, 28. avgusta i biće dostavljen baš kao i prošle godine – na kućnu adresu svima u krugu od 60 kilometara od IKEA robne kuće u Beogradu.

Tako će biti podeljeno oko 500.000 primeraka IKEA kataloga, dok vaš primerak možete i lično da preuzmete u IKEA robnoj kući i IKEA Izlogu u ulici Kneza Mihaila.

Novitit u katalogu je u konceptu. Do sada su na slikama predstavljane samo pojedine sobe, dok će ovog puta po prvi put biti celi domovi. Sve je naravno dizajnirano oko fiktivnih porodica, ali ćete na slikama dobiti puno ideja i inspiracije. Tako će na 100 strana (od oko 300 strana kataloga) biti predstavljeno sedam različitih domova.

Pored toga, u IKEA 2019 katalogu će ove godine biti prikazan miks novih proizvoda, aktuelnih modela i nekih starih klasika. IKEA ističe i kako su inspiraciju pronašli u baš svakoj sobi u vašoj kući.

Ono što je zanimljivo je da će, posle godinu dana biti predstavljeni i proizvodi sa „novim nižim cenama“. IKEA objašnjava da sada znaju šta naši kupci traže i žele zbog čega je optimizovano snabdevanje čime je omogućeno snižavanje nekih cena. Tako više od 200 proizvoda sada ima niže cene i do 30 posto. Kao i do sada, sve cene u katalogu su garantovane do 30. juna 2019. godine. One za sve proizvode iz kataloga mogu da budu samo niže ali ne i više.

Ove godine IKEA katalog obeležava 68 godina. Biće predstavljen u 50 zemalja na 37 jezika i odštampan u 190 miliona primeraka.

Što se tiče dizajna, inspiracija su bile osamdesete pa tako korice imaju pomalo retro beli okvir oko slike i IKEA logoa.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime