Stigao je IKEA digitalni katalog za 2021 godinu. Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga obeležava 70. rođendan i već je tu i to u poboljšanom digitalnom formatu koji je pun saveta prilagođenih raznim budžetima, praktičnih ideja, novih, zanimljivih proizvoda i poznatih favorita.

Svet se konstantno menja, posebno u prethodnom periodu, a digitalna iskustva se sve više integrišu u našu svakodnevicu. Zato je IKEA katalog pretvoren u digitalni priručnik, dostupan u bilo kojem trenutku, u bilo koje vreme. Lakši je pristup i skladištenje, posebno u uslovima malog prostora.

IKEA Katalog 2021 je inspirativan i prepun je saveta o tome kako domove širom sveta učiniti udobnijim, pametnijim, održivijim i lepšim za sve divne ljude koji žive u njima.

IKEA navodi kako je održivost je jedna od glavnih vrednosti kompanije. Zato katalog ove godine neće biti distribuiran u štapanom izdanju na kućne adrese. Ova odluka predstavlja značajan korak prema dostizanju vizije kompanije IKEA da postane “klimatski pozitivna” do 2030. godine, a istovremeno pruži neograničenu podršku svima, bilo kada, u transformisanju svakodnevnog života kod kuće.

Štampana verzija kataloga biće besplatna i dostupna od 1. septembra u IKEA robnoj kući.

Digitalno izdanje kataloga dostupno je na linku

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime