Da li ste već čuli da Starbucks stiže u Beograd? O da! I to bi trebalo da se desi već do kraja godine, dakle najviše za mesec i po recimo. Još uvek se ne zna tačan datum otvaranja prve kafeterije, baš kao i lokacije ali se ranije pričalo da će biti otvoreno čak 10 lokala u Beogradu i to u Knez Mihailovoj ulici, velikim tržnim centrima i na aerodromu Nikola Tesla.

Potvrdu toga još uvek čekamo, mada je sasvim izvesno da će među prvima biti Starbucks u centru Beograda.

A do tada, sad bar znamo kako će izgledati čaše.

Starbucks je upravo objavio dizajn svojih čuvenih čaša za prazničnu sezonu 2018. Vraća se naravno crvena, sa zelenim Starbucks logom. A tu su i druge tri.

starbucks-beograd

Tako da se nadamo da ćemo i mi u Beogradu uskoro osetiti taj praznični miris kafe, recimo uz jednu pumpkin spice latte.

“Potražili smo inspiraciju u našem nasleđu i pronašli nešto dražesno u toj priči, uz divnu kafu i ukuse koji zajedno stvaraju magičnu sezonu praznika”, rekla je Kristy Cameron iz Starbucks kreativnog studija.

Uz to će kupcima biti predstavljena i neka sezonska pića poput pepermint moke, caramel latea ili latea sa pralinama, kao i mnoge druge kafe.

Ostaje nam samo da sačekamo Starbucks otvaranje… a do tada evo koliko će koštati kafa u Starbuck Beograd

2 KOMENTARA

  1. Jao jao mozda bude onaj lokal sto se dugo renovira na stepenicama sto spajaju zelenjak i knez preko puta one užasne Buldog pice. Jedva cekam!

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime