6. novembra počinje 56. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. Na ovoj manifestaciji predstaviće se preko 500 izlagača iz 45 zemalja. Očekuje se prisustvo velikog broja profesionalaca iz oblasti proizvodnje i distribucije nameštaja, ali i veliki broj afirmisanih dizajnera i firmi posvećenih uređenju enterijera.

Dizajnerski segment

Od nedavno je ova manifestacija obogaćena dizajnerskim segmentom koji će biti smešten u okviru Hale 3 Beogradskog sajma gde će posetioci pored najnovijih aktuelnosti kada je u pitanju dizajn nameštaja moći da dobiju i savete stručnjaka i ideje za uređenje enterijera.

U dizajnerskoj hali imaćete priliku i da vidite najnoviju kolekciju kompanije Atlas. Ovogodišnja ponuda obuhvatiće najnoviju seriju ugaonih garnitura i sofa po kojima je ovaj brend najpoznatiji.

Spoj funkcionalnosti, udobnosti i nesvakidašnjeg dizajna

Kako navode u Atlasu, ova kolekcija nastala je zahvaljujući saradnji sa elitnim italijanskim proizvođačima nameštaja tokom koje su dizajneri iz Atlasa radili rame uz rame sa italijanskim majstorima iz oblasti proizvodnje nameštaja. Dizajneri su u ovu kolekciju utkali sva stečena znanja i veštine i napravili kolekciju koja može da parira najvećim svetskim brendovima koji u svom proizvodnom portfoliu imaju sofe i ugaone garniture. Inovacije uključuju interesantnu materijalizaciju, nove materijale sa akcentom na upotrebu novih prirodnih materijala uz veliku posvećenost detaljima i dodacima koje čine ove garniture savršenim spojem funkcionalnosti, udobnosti i nesvakidašnjeg dizajna.

Predsajamska specijalna ponuda

Sajamski popust uključuje pogodnosti i do 25%. Popusti se obračunavaju u zavisnosti od načina plaćanja, a ako već niste član Loyaliti club-a, predlažemo vam da što pre to postanete ukoliko želite da se jedna od ovih garnitura nađe i u vašem domu jer članovi kluba dobijaju posebne povoljnosti. Akcija je već počela u okviru predsajamskog popusta i trajaće sve do završetka trajanja sajma, odnosno od 15. oktobra do 11. novembra 2018. godine. Akcijsku ponudu možete pogledati u nekom od salona ovoga brenda na sledećim adresama:

Salon nameštaja Beograd: Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene

Salon nameštaja Čačak: Bulevar oslobodilaca Čačka 151

Salon nameštaaj Užice: Javorska bb, Sevojno

ili na sajtu Atlas nameštaja.

Kompanija Atlas dolazi nam iz Užica i prevashodno je orijentisana ka proizvodnji unikatnog dizajnerskog nameštaja. Glavni aspekt poslovanja ovog brenda čini produkcija ugaonih garnitura i sofa koje se izrađuju od visokokvalitetnih štofova i najfinije italijanske goveđe kože koje su zahvaljujući ručnoj obradi specifične pri opipu, a sama karta dostupnih materijala sadrži i opus takozvanih pametnih materijala koje odlikuje pet friendly funkcionalnost, otpornost na habanje, fleke i druge funkcionalnosti. U prodajnom asortimanu Atlas nameštaja mogu se naći i komadi nameštaja italijanskih brendova Stones i Penserecasa. Ovi brendovi prepoznatljivi su po savremenom dizajnu i modularnim elementima koji odgovaraju zahtevima modernog trenda stanovanja.
Požurite u njihove salone i uverite se u beskompromisni kvalitet nameštaja Atlas.