Slika: Otvara se Playgraund
Dizajn

Otvara se Playgraund

Centar za inovacije koji jača digitalno društvo

Otvara se Playgraund

Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub će 7. juna svečano otvoriti svoja vrata na novoj adresi u ulici Kralja Milana 10, u Beogradu. Novi prostor ali i koncept rada, pod nazivom Playground će pod jednim krovom okupljati talentovane i kreativne pojedince najrazličitijih znanja i ekspertiza iz sfere IT-ja, tehnološke preduzetnike, startapove, kao i korporacije okrenute inovacijama. Svojim programom rada edukovaće najmlađe, pružaće podršku srednjoškolcima, studentima, početnicima u IT-ju, ali i ohrabriti žene na značajniji ulazak u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Osluškujući potrebe dosadašnjih stanara, tim ICT Hub-a pokreće Playground kao rešenje za još udobnije, razigranije i inspirativnije radno okruženje. Centar je namenjen za više od 80-oro korisnika, koji će u njemu zajedno raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja, i prostire se na preko 650m2.

„Sa ponosom možemo da kažemo da Playground govori o tome koliko smo zajedno sa našim stanarima porasli. Nastavljamo sa ulaganjem u savremene tehnologije i verujemo da naša ideja osnažuje startap i IT zajednicu naše zemlje“ – rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub.

Playground je osmišljen kao mesto u kom će stanari od samog početka otvaranjazajedno stvarati, jedni od drugih učiti, razmenjivati ideje i iskustva, a startap i IT zajednica Beograda i Srbije pronaći potrebnu podršku za unapređenje domaćeg digitalnog društva. Misija centra je da pruži podršku razvoju inovacija pojedinaca, malih i velikih kompanija, kao i svih onih koji teže da na kvalitetniji način menjaju društvo u kom živimo, promovišući vrednosti kao što su kreativnost, inovativnost, agilnost i timski rad.

Pored velikog broja internih i eksternih događaja usmerenih na umrežavanje stanara i osnaživanje startap zajednice, očekuje se i bogatiji programski sadržaj i edukativne aktivnosti već od samog otvaranja tokom juna, namenjene onima koji žele da saznaju više o najnovijim dostignućima iz sveta tehnologije i tehnološkog preduzetništva, steknu nova znanja i veštine, iz prve ruke čuju priče o (ne)uspehu, povežu se sa startap i IT zajednicom i osete njen duh. Tim ICT Hub-a biće tu da kao i do sada pruža punu podršku i daje smernice na putu razvoja njihovih ideja.

Više informacija i prijave možete pronaći u linku.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Dizajn

Više uDizajn

Zašto je narandžasta boja tako bitna

Šta Institutu Pantone kaže o tome

Domino Magazin 08.12.2017
Nova zvezda u tuš kabini

Hansgrohe Raindance E

Domino Magazin 07.12.2017
IKEA ima novi projekat: Muzika i zvuk

Sonos & IKEA predstavljaju nešto što ima veze sa zvučnicima i muzikom

Domino Magazin 06.12.2017
Joj kakva kućica u šumi

Za pravo odmaranje

Domino Magazin 05.12.2017
Retro kuća za uživanje

Da recimo u njoj napišete veliki roman

Domino Magazin 29.11.2017
Tiffany & Co pravi obične stvari

Ali u luksuznoj verziji

Domino Magazin 21.11.2017
Emirati imaju novu prvu klasu

Kojom nikada nećete leteti

Domino Magazin 15.11.2017
Otvorena biblioteka sa 1.2 miliona knjiga

A možda i nije najbolja stvar kod nje

Domino Magazin 15.11.2017
IKEA stolice od recikliranih materijala

Nastale su zbog jedne male greške

Domino Magazin 14.11.2017
10 boja u kući koje menjaju raspoloženje

Možda vam pomogne da sredite enterijer

Domino Magazin 14.11.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.