Svakog leta, JYSK predstavlja svoje Nordic Mood novitete, živopisnu kolekciju dekoracija koja odiše prijatnim bojama i pruža dozu optimizma.

Staklena vaza u skulpturalnim oblicima plavo-ružičastih nijansi, veštačka biljka aloa vere sa crvenkastim cvetovima, ali i svetli ukrasni jastuk izvezen poljskim cvećem, samo su neki od upečatljivih detalja koji donose osećaj leta u vaš dom.

Nova kolekcija Nordic Mood sada je dostupna u svim JYSK prodavnicama kao i putem webshopa na JYSK.rs. Ova kolekcija ističe se prelepom paletom boja fokusiranom na plavu, roze, boju mente, peska i žutu nijansu. Ovi topli tonovi podsećaju na leto koje smo svi s radošću čekali, stvarajući osećaj prijatne atmosfere u vašem domu. U kombinaciji sa nijansama bele i sive, kao i prirodnim materijalima, kolekcija nudi uravnotežen i ugodan ambijent.


Dizajnerski proizvodi nastali su kao rezultat igre nepravilnih oblika i mekih linija, poput vaze TORMUND koja je estetična kao samostalni ukras, ali takođe i divna u kombinaciji sa cvećem. Pruge na svećnjaku MARK dodaju dodir razigranosti i stvaraju prelep kontrast kada se kombinuju sa plavom bojom sveće BALDUR.

Prugasti retro jastuk, nekoliko suvih cvetova i craft keramičke šoljice u pastelnim bojama, dovoljni su da vam pruže poznat osećaj udobnosti dok gledate svoju dobro rashlađenu dnevnu sobu tokom vrelih letnjih dana.

Prirodni materijali poput drveta manga i pruća igraju ulogu u nekoliko u novih proizvoda, kao što je praktična i estetski interesantna ukrasna korpa FRITLEV. Takođe, tu je i veštačko suvo cveće RALF dostupno u dve boje, koje izgleda vrlo prirodno i kao da je upravo ubrano. Smeđe nijanse na ukrasnim jastučićima ali i kaki staklo na vazi ROY, asociraju na zemlju i jednostavnost. Nasuprot tome, minimalističko postolje sa providnom glazurom, SIGMUND, podiže cveće ili drugu željenu dekoraciju na neke nove visine.

Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije dostupni su u ograničenim količinama u JYSK radnjama ili na JYSK.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime