Predstavljamo vam jedinstvenu rezidenciju u srcu Beograda. “Belgrade Residence” je rezultat trogodišnjeg rada dizajn studija LionsBee iz Švajcarske. Iza njega stoji pokretačka i kreativna snaga – Duša Bibus.

Duša Bibus je uspela da stvori sasvim autentičan enterijer, kakav do sada nismo imali priliku da vidimo u Beogradu.

duša bibus lionsbee belgrade residence

U glavnom salonu najupadljivija je slika “Tri žene planine”, koja zauzima najistaknutije mesto. Autorka je čuvena srpska slikarka Kosara Bokšan, a slika je nastala u Parizu šezdesetih godina i predstavlja emancipaciju i buđenje žena.

Zaljubila sam se u sliku Tri žene planine“, objasnila je Duša.

belgrade residence dusa bibus

Na velikom platnu su tri žene, predstavljene kao deo pejzaža naspram neba roze boje u koje su njihovi pogledi usmereni.

Tu je i čuvena Serpentine sofa Vladimira Kagana u pink boji. Ovaj komad nameštaja se nalazi u skoro svim udžbenicima modernog dizajna i jedan od njegovih najpoznatijih predmeta.

U apartmanu svaki detalj ima svoje mesto pa i razlog zašto se tu nalazi a ceo ambijent ističe vezu sa umetnošću, koju dodatno potvrđuje blizina istorijskog i kulturnog centra grada kao i pogled na sam Narodni muzej.

lionsbee dusa bibus belgrade residence

Osnovni zadatak mog dizajna enterijera i nameštaja jeste da izvučem i izrazim višeslojne ličnosti i želje mojih klijenata. Kada su ljudi okruženi enterijerom koji istinski odražava njihov identitet i podržava njihove potrebe, oni žive kreativnije i uspešnije“, kažee Duša Bibus.

Dušu Bibus i LionsBee možete pratiti i preko Instagrama:

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime