IKEA poziva sve kupce koji su kupili GLIVARP produživi sto bele boje, visoki sjaj, da prestanu da koriste ovaj proizvod i da kontaktiraju sa kompanijom IKEA kako bi problem bio rešen.

Kompanija IKEA primila je žalbe kupaca da je dolazilo do iskliznuća produžne ploče iz šina GLIVARP produživog stola, kao i do njenog pada.

IKEA poziva sve kupce koji poseduju GLIVARP produživi sto da proizvod vrate i zamene ga za sličan proizvod ili da dobiju pun povraćaj novca. Nije potrebno priložiti nikakav dokaz o kupovini.

“Kompanija IKEA ima ozbiljan pristup kada je u pitanju bezbednost proizvoda. Svi naši proizvodi su testirani i u skladu su sa svim zvaničnim propisima i regulativama. Uprkos tome, dobili smo izveštaje da je dolazilo do ispadanja produžne ploče GLIVARP produživog stola.”, poručuje IKEA.

„Postoji rizik da se produžna ploča odvoji od šina, što može dovesti do njenog potpunog ispadanja”, kaže Cindy Andersen, menadžer odeljenja Kuhinja i Obedovanje u kompaniji IKEA of Sweden.

„Sigurnost kupaca kompanije IKEA nam je na prvom mestu, zbog čega smo doneli odluku da iz predostrožnosti povučemo defektnu seriju proizvoda.”

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime