IKEA katalog za 2020. godinu je stigao a njegova distribucija je 2. septembra počela na kućne adrese u krugu od 60 kilometara od robne kuće. Istovremeno, održaće se i IKEA noćni klub odnosno Festival boljeg spavanja i to od 11. do 21. septembra u IKEA robnoj kući u Beogradu.

U novom katalogu možete saznati kako da se odmorite, vodeći računa o ključnim elementima dobrog sna: udobnost, svetlost, vazduh, zvuk i temperatura.

IKEA zapravo ima toliko toga da podeli na ovu temu, da je odlučila da osnuje pokret za bolji san, počevši sa IKEA noćnim klubom, koji sadrži niz zabavnih, ali i edukativnih aktivnosti (uključujući i popularno fotografisanje za naslovnu stranu kataloga – sada i u krevetu!), koji će se održati u robnoj kući „IKEA Beograd”.

U poslednjih 50 godina, prosečno trajanje sna opalo je sa 8 na nešto više od 6 sati. Nekako smo došli do pogrešnog zaključka da nije moguće biti uspešan i spavati dovoljno tj. da je taj uspeh vredan prekomernog rada i neispavanih noći. Međutim, sa tim je gotovo: dokazano je (hvala nauci!) da nam je potreban fizički i mentalni odmor koji san pruža kako bismo delali razumno, osećali se dobro i uživali u životu. Ne postoji brži put do bolje svakodnevice od dobrog i dugog sna koji je preko potreban našem telu, kao i umu.

Na ovom linku možete da saznate više o IKEA Noćnom klubu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime