Čini se da je sve jasnije da Ikea definitivno dolazi u Srbiju. Dok čekate našu omiljenu kompaniju koja će otvoriti prvu prodanicu u Beogradu bacite pogled na Ikea katalog za 2011. godinu.

Ako vam se nešto toliko dopadne da ne možete da čekate skoknite za vikend do Budimpešte pošto su tamo čak dve Ikea prodavnice. Mi jesmo!

 

Pogledajte i Ikea katalog za 2012. godinu

5 KOMENTARI

  1. Postovani koj radite u domino magazin nadam se da ikea ce doci u Beogradu i stem otvaranje novi radna mesta,pa zato koristim ovu priliku da se zahvalim sto tako jedna divna kompanija dolazi u nas grad i da cu i ja dobiti sansu da radim za jedan renormiran proizvozac namestaja buducnosti,puno vas pozdravljmam i zelim najveci uspeh u poslovanju za Ikea.

  2. @ Vesna
    Da li si ti toliko sigurna da ćeš baš ti dobiti posao u toj firmi?
    Ja ne znam otkuda tolika “oduševljenost” sa tom IKEA-om, oni u principu prave najodvratniji i najlošiji nameštaj.
    Naše firme Simpo, Eurosalon, Aleksandro… su neuporedivo bolje i prave 100 puta kvalitetniji i lepši nameštaj, po daleko pristupačnijim cenama nego u Ikei.

  3. gle koji lajkovi za Vesnu brate miliiiii ccccc…. koliko riba bi se to prodalo i karalo za posao i za svasta jos…. ma neeema bre ej……. ko o cemu, one o sexu zbog novca! -.- mucenice!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime