Mislite da znate kako da uredite svoj stan, ne sumnjamo da znate, ali ponekad je potrebno poslušati savet stručnjaka. A onda uklopiti sopstvene želje sa predlozima onih koji to rade profi.

Previše tapeta

Volite tapete, to je u redu, ali da li ste razmišljali da ih ne trpate na sve zidove i u sve sobe. Dizajneri smatraju da je ponekad efektnije oblepiti samo jedan zid umesto celu sobu. Dve različite boje istih tapeta uneće živost u vašu spavaću sobu. Mogućnosti ima, treba uključiti maštu ili se prepustiti dizajnerima uz opasku šta je to što od njih očekujete.

Stvari, stvari i stvari

Previše stvari u stanu, to je prava zbrka. Kako su ljudi skupljači najčešće im je žao da se otarase nekih delova nameštaja i pride kupuju još. Trebalo bi rasteretiti kuću, omogućiti zidovima da dišu kao i ukućanima.

Kupovina
 

Svoj prostor, stan ili kuću, opremaćete godinama. Zato se pomirite s tim da ne možete otići par puta u kupovinu i napuniti kuću. Za potpuno sređivanje potrebno je vreme.

Nameštaj

Kada kupujete nameštaj morate biti jako pažljivi, recimo ne možete velike kauče ili krevete smestiti u mali prostor novogradnje. Takođe, važno je usklađivanje nameštaja sa bojom zidova, ostalim stvarima u kući. Ovo pravilo ne važi ako volite da kupujete posebne komade na aukcijama, ako volite da kombinujete staro sa novim. Ali takvih prostora je malo a ako su ukusno uređeni onda su autentični i plene pažnju kreativnošću. 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime