lg

Dizajnirajte sami izgled vaših ljubimaca

I odštampajte ga na telefonu, računaru ili drugim stvarima i to u Beogradu

Većina prenosnih uređaja koje danas kupujemo imaju gotovo identičan izgled. Zato su zabavni isto kao dnevnik u pola 8.

A danas je više nego ikad važno da se izdvajate od okoline. Na raspolaganju su često  samolepljive nalepnice ili maske koje često nisu najbolje rešenje. Kompanija DELL je donekle razbila monotoniju svojim izmenljivim maskama ali čak i tu postoji ograničen broj motiva koje možete izabrati. Ostale kompanije se čak i ne trude da najprodavanije modele telefona i računara iz svoje ponude obogate nekim zanimljivim dizajnom.

E pa sada možete sami da dizajnirate izgled vaših ljubimaca. U želji da to promene, ljudi iz Šapa kreativnog studija su osmislili novu uslugu – dizajn ili oslikavanje uređaja po želji kupca. Bilo da se radi o laptopu, tabletu ili mobilnom telefonu moguće je promeniti izgled uređaja vrlo brzo i vrlo kvalitetno.  Radi se o direktnoj štampi na samom uređaju, koja pruža pun kolor sa mogućnošću štampe i u beloj boji čime se postižu sjajni efekti na tamnim površinama. Takođe moguće je postići i dodatne efekte nanošenjem zaštitnog sloja laka u mat ili sjajnoj verziji. Naravno, ovo je takođe dobra prilika za poslovne korisnike da službene računare brendiraju u skladu sa vizuelnim identitetom firme.

A možete i da nekome napravite sasvim lični super poklon. Sve što vam je potrebno je da upotrebite svoju kreativnost, oslikajte vaš uređaj dajući mu novi sjaj.

Ako ste se zainteresovali bacite pogled na ovaj link.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *