Tradicionalna osma konferencija BDW 2013 održaće se od 6. do 8. juna u Beogradu. Na konferenciji će se predstaviti najinovativniji pojedinci koji su obeležili 2012. godinu. Jovan Jelovac, selektor i osnivač festivala, izdvaja predavanja koja ne bi trebalo da propustite.
 
AKQA / DUANE EVANS, VELIKA BRITANIJA
Petak 07. jun

BDW vam predstavlja digitalne velikane, kreatore čuvenih interaktivnih kampanja za Fiat, Nike i Xbox! Prvi put u Srbiji na BDW konferenciji naučite nešto više o definisanju kristalno čistih digitalnih marketinških strategija pomoću višekanalnog marketinga kroz virtuelni i stvarni svet. “Dobro je biti prvi. Bolje je biti dobar. Najbolje je biti i jedno i drugo”. Ova deviza digitalne agencije AKQA se pokazala kao dobitna kombinacija. Duan Evans je vodeći industrijski kreativni talenat sa preko 15 godina iskustva. Radi za agenciju AKQA od 2000. godine i to za izuzetno širok spektar klijenata. Osmišljava kampanje poznate u celom svetu za koje je osvojio mnoštvo međunarodnih priznanja i pomaže u formiranju najboljeg kreativnog tima. Ova agencija ima ulogu svetskog lidera digitalnih agencija zahvaljujući inovativnom i kreativnom radu o kome tradicionalne reklamne agencije mogu samo da sanjaju.

TBWA LONDON  / PAUL BELFORD, VELIKA BRITANIJA
Petak 07. jun

Kako osmisliti najbolju reklamnu kampanju? Na konferenciji BDW 2013 ćete imati jedinstvenu priliku da učite od marketinških agencija koje spadaju u 10 vodećih u svetu! Čuveni stručnjak za reklame i umetnički direktor agencije TBWALondon Paul Belford će obelodaniti detalje kampanja za časopis The Economist, Adidas, McDonald’s, Pepsi i mnoge druge nagrađivane predstavnike naše popularne kulture! Otkrijte zašto je magazin Fast Company proglasio TBWA za 24. na listi 50 najinovativnijih svetskih kompanija i zašto ih tretira kao potpune zvezde inovacija. 

VIRGILIO FERNANDEZ, CENTRO STILE FIAT
Subota 8. jun

Virgilio Fernandez, jedan od glavnih dizajnera  u CENTRO STILE FIAT, održaće predavanje na BDW konferenciji! Zahvaljujući novom FIAT-u 500 L, Srbija, kao zemlja u kojoj se proizvodi, polako postaje poznata širom sveta po sasvim novim ključnim rečima kao što su inovacija, dizajn, kvalitet i visoki proizvodni standardi u Kragujevcu, koje ujedno podstiču i razvoj celokupne domaće privrede. Svi pričaju o FIAT-u 500 L, ali još niko nije predstavio autore njegovog dizajna. Saznajte kako je legendarni CENTRO STILE iz Torina stvorio verovatno najkvalitetniji automobil u istoriji FIAT-a, a svakako najznačajniji srpski industrijski proizvod 21. veka.

DAAN ROOSEGAARDE, HOLANDIJA
Četvrtak, 6. jun

Da li ste znali da putevi mogu da razmišljaju zajedno sa vozačima i automobilima? U Holandiji se već grade novi putevi koji su potpuno samoodrživi, bezbedni i intuitivni. “Pametni autoputevi” Daana Roosegaarda predstavljaju novi interaktivni koncept. Putevi se uz korišćenje interaktivnog svetla, pametne energije i saobraćajne signalizacije prilagođavaju specifičnim situacijama u saobraćaju. Daan Roosegaard će vas provesti kroz budućnost auto-transporta u ovom veoma važnom trenutku za Srbiju, koja konačno treba da uhvati korak sa planovima za izgradnju ključnih evropskih autoputeva kroz našu zemlju, i takođe prikazati sve ostale aspekte svog nagrađenog inovativnog opusa.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime