Belgrade Design Week 2009 održaće se u Beogradu od 25. do 31. maja 2009. godine. Međunarodni festival kreativne industrije i savremenog biznisa, transformisaće Beograd u aktivnu platformu za razvoj novih kreativnih ideja u zemlji i regionu i predstavljanje svetske i lokalne dizajn scene. Na Belgrade Design Week 2009 konferencijama učestvovaće Džon Rašvort, Toni Čembers, urednik magazina “Volpejper”, Branko Lukić iz “Nonodžekta” i mnogi drugi. 

Od svog osnivanja 2006. godine, Belgrade Design Week okuplja ključne ljude iz oblasti brendinga, arhitekture, dizajna, medija, izdavaštva i obrazovanja, edukuje i otvara prostor za susret globalnog standarda i regionalnog biznisa.
 
Najuzbudljivija konferencija kreativne industrije, u okviru Belgrade Design Week-a 2009, održaće se u periodu od 28. do 30. maja. Tema ovogodišnje konferencije je Speed2 (Brzina2). Kao svedoke stalnog tehnološkog napretka, nova era komunikacija, dostupnost i razmena informacija inspiriše nas i uzrokuje promene u svakom segmentu našeg života. Konferencija Speed2 istraživaće uticaj i posledice ovih promena u sferi advertajzinga, brendinga, dizajna, komunikacija, arhitekture, psihologije, sociologije i masovnih medija. Za lokaciju održavanja konferencije BDW tim uvek bira arhitektonska zdanja od istorijskog i društvenog značaja – najveće svetske umove na konferenciji Speed2 slušaćemo i gledati u prostoru RK Beograd u Knez Mihajlovoj.

Svojevrstan pregled srpske i regionalne kreativnosti, prateći program Beograd2, kroz izložbe, radionice, predavanja na desetinama lokacija širom grada, četvrtu godinu za redom pretvoriće Beograd u inspirativno mesto za predstavljanje najnovijih trendova na polju dizajna, arhitekture, brendinga, komunikacija.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime