Beogradska nedelja dizajna 09.
održaće se u Beogradu od 25. do 31. maja 2009. godine, najavljeno je u Torinu. Torino je ove godine World Design Capital, a u okviru Torino Design Week prezentaciju je imala i Beogradska Nedelja Dizajna.


Predsedavajući Torino Design Week-a Aldo Colonnetti ocenio je da je Beogradska nedelja dizajna jedinstavena kreativna konferencija, koja je istovremeno stručna i popularna, edukativna i poslovna.

Osnivač BDW Jovan Jelovac kaže da je glavni element razlike i uspeha Belgrade design week publika festivala i način organizacije predavanja, na kojima se neretko okupi više od hiljadu posetilaca željnih iskustava iz prve ruke od strane ljudi koji menjaju svet današnjice.

“U Beogradu je potpuno prevaziđena granica između akademskog, stručnog skupa i popularnog "eventa", i u toj fantastičnoj atmosferi koja nosi ceo grad tih par dana godišnje, zapravo leži tajna uspeha BDW-a”, kaže direktorka razvoja BDW Una Momirović i najavila temu sledeće konferencije – Beogradska nedelja dizajna 2009 –  "Speed na kvadrat". Pogledajte i Konkurs za učešće na BDW.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime