Belgrade Behance Reviews održaće se 2. novembra u Mikser House-u u Beogradu, kao deo globalnog niza događaja – Behance Reviews Week koji se održava u celom svetu. Grupa mladih kreativaca “Lege Artists” organizator je ovog događaja u Srbiji za 2013. godinu. Behance je svetska društvena mreža za objavljivanje projekata iz različitih kreativnih oblasti, povezivanje umetnika i diskusiju o radovima.

„Ovo je savršena prilika da se ostvari interakcija u našoj lokalnoj kreativnoj zajednici. Svako u našem kreativnom timu je motivisan ciljem da u offline zajednici podstakne feedback koji znači podršku – upravo ono što Behance podstiče. Behance nam daje odličan okvir, te smo mi bili u mogućnosti da upotrebimo naše iskustvo i znanje da organizujemo događaj tako da koncept zainteresuje dobar deo kreativne zajednice Srbije. Imamo sjajnu podršku ekipe iz SuperDot marketinške agencije, bez koje bi sve bilo mnogo, mnogo teže organizovati“ – kaže Nenad Ivanović, osnivač “Lege Artists” i organizator BBR-a.

Cilj događaja jeste povezivanje i davanje feedbacka u srpskoj kreativnoj zajednici. Centralno dešavanje će biti Portfolio Reviews – radionice na kojima će renomirani srpski umetnici davati feedback kreativcima iz različitih polja koji će imati 5 minuta da prezentuju svoj rad. Na primer, Slavimir Stojanović će biti moderator radionce za Logo dizajn, a Slobodan Jovanović Coba za Brending. Prijavljivanje za prezentaciju rada se vrši preko sajta.

Nakon radionica, dizajnerka vizuelnog identiteta nacionalne aviokompanije „Air Serbia“ Tamara Maksimović , govoriće o svom iskustvu angažovanja od strane Etihada preko Behance mreže, radu sa stručnjacima u Abu Dabiju, njihovim uticajima na konačni dizajn, povratku u Srbiju – radu na ostalim elementima brendinga i svemu ostalom vezano njeno iskustvo kroz taj projekat. Nakon njene prezentacije, posetioci će imati priliku da joj postave pitanja.

Tokom celog dođaja biće izloženo 10 odabranih, „sveže“ objavljenih radova sa Behance mreže Svaki posetilac će moći da glasa za rad koji mu se najviše dopada. Rad koji pobedi, dobiće vredan “Appreciation Coin”. Drugi “Appreciation Coin” će dobiti pobednik Mooshema takmičenja, za koje su pravila objavljena na sajtu – http://belgradebehancereviews.rs//#mooshema. Posetioci se registruju preko sajta http://belgradebehancereviews.rs/#registracija, i imaju prilike da glasaju lepljenjem Appreciate stikera pored izloženih radova sa Behance mreže, potpišu se na “chek in” pano, prate Portfolio review sesije i da prisustvuju Prezentaciji projekta kreiranja vizuelnog identiteta “Air Serbia”.

Za više informacija o događaju, posetite sajt www.belgradebehancereviews.rs

1 KOMENTAR

  1. BEHANCE PORTFOLIO REVIEWS RADIONICE

    Prijavite se da predstavite svoj rad u opustenoj atmosferi, za stolom sa jos desetak kreativaca i liderom grupe od kojih ce te dobiti korisne povratne informacije. Pitajte ih sta god želite, podelite vaše iskustvo sa njima i saznajte gomilu korisnih stvari.

    Vidimo se 02, Novembra u Mikseru.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime