Jat Airways i Beogradska nedelja dizajna raspisali su konkurs za idejna rešenja koja će oblikovati identitet Jat-a: „Blue Sky Brief“. Najbolja rešenja biće predstavljena na Beogradskoj nedelji dizajna. Tema konkursa je slobodna, i to je osnovna karakteristika ”Blue Sky Brief” konkursa. Autori svojom stručnošću i bogatom inspiracijom diktiraju šta će biti predmet njihovog rada.

”Kompanija JAT je od samog osnivanja Belgrade Design Week-a  2006. godine, prepoznala njegov potencijal i značaj i odlučila da na svoj način podrži dalji razvoj ovog već vodećeg regionalnog festivala kreativnih industrija i biznisa. JAT Airways već četiri godine omogućava dolazak inostranih predavača, vodećih stručnjaka iz oblasti brendinga, arhitekture, dizajna i medija. Prateći svoju poslovnu orijentaciju i sa ambicijom da ojača svoju poziciju u regionu i svetskim razmerama, JAT se opredelio da u saradnji sa Belgrade Design Week-om ove godine pokrene konkurs "Blue Sky Brief" koji će pomoći kreiranje novog identiteta JAT kompanije”, izjavila je povodom objavljivanja konkursa Gala Radović, direktor Media Centra kompanije JAT. ”Naša kompanija na ovaj način podržava ideju da je kreativna industrija pokretač razvoja i promena u kulturnom i ekonomskom životu 21.veka i da je dizajn danas jedna od ključnih karakteristika koja predodređuje uspeh jedne kompanije”, zaključila je Radović.
 
Učesnici koji ponude najbolja rešenja biće nagrađeni avio-kartama, pozivnicom za učešće na radionici koju će pod pokroviteljstvom Jat Airways-a, a u okviru BDW-a, realizovati vodeći brending stručnjaci, predstavljanjem na Pecha Kucha večeri na BDW-u, i ulaznicama za BDW. Više informacija o konkursu možete pronaći na: www.belgradedesignweek.com

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime