Evo je najvažnija vest u umetnosti još od početka renesanse! Nezvanično se saznajte da je čuveni grafiti umetnik Banksy danas uhapšen! A njegov dugo čuvani identitet je po svemu sudeći razotkriven!

Banksy je dakle Paul William Horner iz Bristola! Ima 39 godina i uhapšen je danas u Londonu posle čega je policija pretresla njegov studio, a ime je procurelo u javnost!

Ovu informaciju je navodno potvrdio i PR agent poznatog umetnika Jo Brooks, prenosi PR Log.

Izgleda da ga je policija dugo jurila!

 

"Naše Anti grafiti odeljenje je 24 sata dnevno pratilo određene grupe koje su povezane sa Banksyjem", objašnjava šef Londonske policije Wayne Leppard. "Dobili smo informaciju da je grupa ljudi napustila jedan stan, za koji smo sumnjali da je studio umetnika koji se naziva Banksy. Ovu grupu su pratili naši agenti. Jedan od petorice muškaraca nije imao dokumenta kada smo ih legitimisali. Ispostavilo se da je upravo on Banksy. Posle toga smo pretresli studio i tamo smo pronašli na hiljade dolara falsifikovanog novca kao i buduće planove za vandalizam", objanio je Leppard.

Još uvek se ne zna sa kojim optužbama će se suočiti Banksy, ali je malo čudno da se kod njega nalazi falsifikovani novac kada svoja dela prodaje za milione! Takođe, zašto britanska policija ima odred koji 24 sata prati crtače grafita sa posebnim zadatkom da uhapse Banksy-ja?

Cela priča je vrlo čudna ali – Pravda za Banksyja!

DODATAK: Informaciju je upravo potvrdio i Anonymous Operations!

 

DODATAK 2: Po Internetu se širi priča da je sve trač i da je Banksy zapravo organizacija a ne čovek!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime