Sinoć je u Beogradu, u Centru za kulturnu dekontaminaciju, otvoren Tradicionalni prolećni laserski samit jeftine grafike koji je okupio veliki broj poznatih mladih dizajnera iz celog sveta.

Dizajneri su imali priliku da izlože svoje radove odštampane laserskom crno-belom tehnologijom uz pomoć EPSON AcuLaser M1200 štampača, i da ih ponude svim posetiocima po simboličnoj ceni od 100 dinara.

Svi radovi predstavljaju svojevrsne stavove umetnika, njihovo slododno mišljenje i viđenja okruženja u kome se nalaze. Cilj je da se umetnost na jedan lagan način približi prosečnom potrošaču koji pored svih troškova koji ga svakodnevno opterećuju nema mogućnosti da poseduje neke od umetničkih radova.

Kompanija Epson, kao partner ovog događaja, prepoznala je potrebe mladih umetnika i odlučila da podrži ovaj događaj u cilju bolje afirmacije umetnika, ali i promovisanja umetnosti u Beogradu.

Ovakav jedinstveni događaj okupio je veliki broj mladih umetnika, iskusnih dizajnera iz Beograda i inostranstva. Pored sjajnih radova kvalitetu i uspehu ovog događaja doprineo je interesantan nastup poznatih beogradskih DJ-eva.

Svečano zatvaranje je u utorak 11.5.2010. u 20h, što znači da još uvek imate priliku da nabavite neku od ovih savršenih grafika.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime