Nikon besplatna online škola fotografije je sada dostupna svima. Legendarni proizvođač foto aparata, japanska kompanija Nikon ponudila je besplatno svoju online školu fotografije za sve.

Svih 10 časova možete pogledati bez ikakve nadoknade sve do kraja aprila. Inače cena svakog od modula je između 15 i 50 dolara i budite sigurni da su najbolji koje možete da nađete. Ne morate čak ni da ostavite kreditnu karticu prilikom registracije.

Nikon besplatna online škola fotografije

Svaku od deset lekcija drže profesionalni fotografi i bavi se određenim aspektima fotografije. Recimo neki od časova su: Slikanje dece i ljubimaca, Korišćenje blica, Osnove fotografije, Portreti, Snimanje muzičkih videa, Makro fotografija…

Časovi traju od 15 minuta pa do 2 sata pa nećete izgubiti previše vremena. Evo, recimo ovog vikenda, dok budete sedeli kod kuće možete da počnete na ovom linku.

Naravno, ne morate da imate Nikon foto aparat da biste pogledali kurseve, a koristiće vam čak i ako slikate kamerom na telefonu, pošto se objašnjavaju fundamentalni principi fotografisanja, od funkcionisanja foto aparata, manuelnih komandi pa do kompozicije ili postavke.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete uz pomoć maila i počnete da pravite mnogo bolje snimke, naravno za Instagram šta drugo.

100 saveta profi fotografa

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime