Predstavi se našim čitaocima?
Pod umetničkim imenom Moe đjinđjuve, krije se Marija Jeremić MO.

Šta su sve Moe đinđuve?

Kreirajući ukrase za svatove za svoju svadbu, oktobra 2010 godine, došla sam na ideju da bih mogla da svoje kreacije podelim i sa drugima.

Kako se svadbeni ukrasi uglavnom koriste samo za tu priliku i nakon toga se odlože u neku kutiju i skupljaju prašinu, plan se proširio i na neke modele koji bi mogli da se koriste kako za svečane događaje, tako i za svakodnevno nošenje.

Prvo su nastale minđuše, izrađene od najrazličitijih materijala, koje su pratile i ogrlice, a za njima su nastali i broševi, cvetići i raznorazne "đinđuve".

Zašto baš aksesoari?

Moe đinđuve su unikatno rađeni nakit, broševi, aksesoari. U izradi koristimo najrazličitije materijale i kombinacije materijala. U omiljene spadaju til i saten.

S ozirom da i sama volim da nosim razne broševe, došla sam na ideju da kreiram par modela za sebe, i na predlog prijatelja kojima su se veoma dopali, došla sam na ideju da napravim i kolekciju koju bih ponudila i drugim zainteresovanim.

Kako bi opisala svoj stil?

Stil bi mogao da se podvede pod "moderno i retro u jednom".

Koje materijale koristiš?

Od materijala koristim skoro sve što lepo izgleda, od običnog pravim zanimljivo, a najomiljeniji materijali su mi til i saten.

Kome su namenjeni tvoji radovi?

Moji radovi su namenjeni svima koji žele zanimljiv modni detalj, koji će oplemeniti njihovu odevnu kombinaciju.

Gde možemo da vidimo i kupimo tvoje radove?
Radovi / modeli se mogu videti na Facebook strani a u nedelju 13. novembra, u okviru XI Katapult-a koji se održava od 11. – 13. novembra u Tržnom centru Delta City, mogu se i uživo pogledati i kupiti.

Prvo troje čitalaca koji se jave na [email protected] dobiće broševe koje mogu da preuzmu u nedelju u Delta City na štandu Moe djindjuve.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime