Kraljica pop muzike Madonna objavila je na svom Instagram profilu staru crno-belu fotografiju, koja je snimljena kada je studirala ples u školi “Martha Graham”.

Devetnaestogodišnja Madonna pozirala je potpuno gola, a preko njenih grudi stoji natpis “Rebel Heart”. Madonna je na Instagramu napisala da je tokom studija pozirala za umetničke škole kako bi mogla da plati stanarinu.

“Mnoge od ovih fotografija prodate su ‘Playboyu’ i ‘Penthouseu’ nakon što sam postala poznata. Fotografi su me iskoristili. Ja sam rekla novinarima da se ne stidim tih fotografija i to je postala vest.”

“Ponosna sam vlasnica četiri slike kojima su inspiracija bile ove fotografije na kojima sam pozirala naga. Ne možete zaustaviti umetnost, jer kreativnost uvek pobeđuje”, rekla je Madonna.

 

 

View this post on Instagram

 

I am 19. Living in NYC 🗽. A student at Martha Graham School of Dance. ❌ I modeled For Art Schools around the city to pay the rent. Painting, Drawing and Photography classes. Many of these photos were sold to Playboy and Penthouse when I became famous. The Photographer’s. Exploited Me and then the Patriarchy tried to Shame me for Being Naked. I told the Press “i Was Not Ashamed” and this became headline news. And this turned into A collaboration between Warhol and Haring! 🎉. I am the proud owner of 4 of these paintings. Given to me later. as a wedding gift. 🎁. You cannot stop Art by trying to Shame it. Creation always wins. 🌈 #lifeisacircle #art #dance #music #life #creation

A post shared by Madonna (@madonna) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime