U Kombank Arenu i Spens dolaze Iluzionisti. Oni će u gostovati od 26. novembra do 01. decembra u Spensu i Kombank Areni! Spremite se da vas zaintrigiraju magijom i iluzijom, ostave bez teksta i nasmeju do suza. Oni će vam čitati misli, omogućiti levitaciju i nestajanje. Tajne zanata koje su preuzeli od legendarnog Hudinija, usavršili su savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom.

Predstave su u Novom Sadu i Spensu 26, 27. i 28. novembra a u Kombank Areni u Beogradu 29. i 30. novembra kao i 1. decembra.
 

 

 

Ulaznice za predstave u Kombank Areni biće po cenama od 2200, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Iluzionisti su:

Dan Sperry je “The Anti-Conjuror.” On predstavlja umetnost magije na čudnovat način. Opisuju ga kao spoj Marilyn Mansona i Davida Copperfielda. Nastupao je na privatnim zabavama svetskih zvezda kao što je Johnny Depp i ima preko pet miliona fanova. Posle nastupa u show “America’s Got Talent” njegovo ime bilo je među top 10 najtraženijih na googleu. “The Anti-Conjuror” se ne preporučuje osobama sa slabim srcem.

Jedina dama u ekipi je Jinger Leigh “The Enchantress”. Ova moderna veštica brzo je stekla brojne obožavaoce. Karijeru plesačice započela je kada je imala 15 godina a veoma brzo se našla u Disney trupi sa kojom je nastupala širom Amerike. Išla je na turneje i sa izvođačima kao što su The Beach Boys, Tony Bennett i Callaway. Mađioničara Marka Kalina (aka The Gentleman) upoznala je na jednoj od turneja. Iz ovog poznanstva nastalo je jedinstveno kombinovanje plesa sa iluzijama.

Jedan od omiljenih svetskih iluzionista je Italijan, Andrew Basso “The Escapologist”. Njegov idol je Harry Hudini i jedan je od retkih koji izvodi bekstvo iz tankera punog vode. Eksplozije, lisice, lanci, katanci, ludačke košulje, automobili u plamenu…Andrew će se izvući za nekoliko sekundi. Magazin “Warsaw Voice” o njemu je napisao: “Pravi naslednik legendarnog Hudinija”. 

Mark Kalin “The Gentleman” je najuticajniji mađioničar više od decenije koji svoje iluzije izvodi svuda od kazina, muzeja, televizijskih emisija do sopstvenog eksperimentalnog pozorišta koje je osnovao u Renou, Nevada. Počeo je sa trikovima obmane iz ruke a zatim prešao na komplikovane iluzije. Zajedno sa Jinger Leigh postao je čuven po brzim, uzbudljivim izvođenjima koji uključuju veliki broj odvažnih efekata sa divljim životinjama. Duo je postigao i najveću iluziju svih vremena na pozornici, nestanak Jumbo Jeta. Kalin i Jinger imali su brojne televizijske nastupe kao što su u emisijama NBC’s World’s Greatest Magicians, Hidden Secrets of Magic, Fox Family’s Magic on the Edge, Entertainment Tonight, CBS i ABC. Takođe, nose laskavu titulu “Mađioničari godine” koje im je poverila prestižna “Academy of Magical Arts”.

Iluzije i magije koje smišlja Kevin James “The Inventor” izvode i druge zvezda kao što je David Copperfield. Trikove koje je on smislio izvodio je i glumac Nicholas Cage u filmu “Adaptation”. On je pronalazač, komičar i kolekcionar neobičnih predmeta.

Philip Escoffey “The Mentalist” je profesionalni zabavljač, prezenter, čitač misli i kreator televizijskih kviz emisija. Već deset godina putuje svetom i demonstrira svoje umeće čitanja misli.

Jeff Hobson “The Trickster” je domaćin u Las Vegasu i oličenje je glamura i šoumena. Ostavlja publiku u smehu i kada se spuste zavese. Iako na prvi pogled odaje izgled tihog i povučenog gospodina, njegov prefinjen smisao za humor nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tokom predstave “The Illusionists” Jeff će vas do suza zasmejavati.