Izgleda da muzika Madone i Majkl Džeksona ima mnogo više pozitivnih uticaja nego što smo znali, otkriva novo istraživanje!

Za većinu, američka pop kultura je samo kul, zanimljiva i interesantna. Ipak, istraživanja pokazuju da ona prevazilazi „umetničke“ uticaje. Samo širenje američke pop kulture u svetu putem filmova, televizijskih emisija i popularne muzike donosi bilione dolara producentima ali i umetnicima – a gde su velike količine novca tu je i porez iz čijeg fonda sredstva odlaze na edukaciju, zdravstvo, izgradnju puteva i mnoge druge javne projekte.

Potom, tu su i različite emisije i serije poput „I Love Lucy“, „Glee“ i „Friends“ koje se prikazuju širom sveta, a pružaju zajednička iskustva pop kulture za globalnu publiku. A pored toga tu je i sloboda govora po kojoj je zapadna kultura prepoznatljiva, pa ovakvi televizijski formati postoje kao idealna forma za širenje ove važne ideje modernog čoveka.

Sve u svemu, svi proizvodi američke pop kulture vam posle ovih novih informacija mogu izgledati još zanimljivije. Mi ćemo ovaj tekst završiti pesmom kralja pop muzike Majkl Džeksona, jer zaista nije bitno da li ste „crni ili beli“ da biste voleli njegovu ili bilo koju drugu muziku, važno je da ste slobodni da radite ono što želite!
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime