Prodaja ulaznica za Cirque Éloize “iD”, koja će se održati u Kombank Areni 26. i 27. aprila 2014. godine, počinje od danas. 

Ulaznice su po cenama od 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Uzbudljive cirkuske akrobacije i urbani ples koji donosi Cirque Éloize u svojoj predstavi “iD” predstaviće se po prvi put publici u Srbiji!

Ovaj show za sve generacije predstavlja spoj visoke produkcije, cirkuskih veština, uličnog plesa i hip hopa. Predstava “iD” će se prikazivati u Kombank Areni 26. i 27. aprila. Cirque Éloize je od nedavno deo čuvene trupe Cirque du Soleil.

Na savremenoj sceni sa scenografijom koja predstavlja urbano okruženje, 15 akrobata i izvođača nastupa uz inovativne multimedijalne prikaze kao i muziku u rock i elektronskom žanru. U Cirque Éloize “iD” akrobatska disciplina je kombinovana sa energičnim hip hop i urbanim plesom dajući svežu i visoko-energetsku dozu modernom cirkusu.

Zahvaljujući inovativnoj produkciji, kompanija se specijalizovala za kreiranje predstava koje kombinuju cirkusku umetnost sa pozorištem, plesom – ovog puta urbanim plesom –  i muzikom na originalan način. Cirque Éloize je sa deset originalnih predstava održao preko 4000 nastupa u 440 gradova, u 40 zemalja širom sveta.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime