Izvođači svetski poznate trupe “Cirque Eloize” koji će sa predstavom “iD” nastupiti 26. i 27.04. u Sava centru, nastavljaju da zadivljuju i privlače pažnju stanovnika svih gradova u koji dođu. Nedavno su u Dohi bukvalno oduzimali dah prisutnima demonstrirajući svoje veštine na vrhu Renaissance Doha hotela. Renaissance hotel je među 10 najviših građevina u Kataru i visok je 200 metara što umetnike “Cirque Eloize” nije sprečilo da pokažu ekstremno akrobatsko umeće vožnje bicikla i rolera kao i održavanje ravnoteže samo na rukama.

 

 

Takođe, ovi izvođači često oduševe prolaznike na najneočekivanijim mestima u gradu tako što uobičajenu radnju iznenada pretvore u akrobatsku veštinu. U Montrealu su na pijaci kupovali stojeći jedni drugima na glavi i ramenima, u kafeima su balansirali francuski hleb na nosevima i zaustavljali prolaznice akrobacijama u paru.

Deo ovih veština demonstriraće i kod nas uskoro na najpopularnijim mestima u Beogradu.

14 umetnika na sceni, 10 cirkuskih disciplina, miks urbanih plesova, hip-hopa i akrobacija koje oduzimaju dah! "Cirque Éloize iD" nije prosečan cirkus! Bina podseće na uličicu iza nebodera, smeštenu u srcu futurističkog grada, a pozadinska muzika spaja bitove hip-hopa i elektronskih rok klavijatura, čija jedinstvena kombinacija stvara modernu i urbanu atmosferu! 

Akrobacija za akrobacijom, jedan spektakl za drugim, performans koji traje dva sata će vam proći u sekundama, a jedino razočarenje biće što se predstava završila!

Cirque Éloize-ov proslavljeni spektakl ‘’ iD’’ je neverovatne dubine, koja spaja snagu i nežnost, bes i nadu, predstavlja vizuelni vrhunac u izvođačkim umetnostima, spaja fizičke fleksibilnosti i žanr breakdance-a, hip-hopa i akrobacije!

Svaka tačka ima perfektno osmišljenu koreografiju  i sve su povezane u set koji se menja, dozvoljavajući mladim umetnicima da izvode različite trikove na  biciklu, trampolini, zemlji, pa čak i u vazduhu!

Iako je predstava puna zarazne energije visokog napona i adrenalina, ‘’iD’’ je sačuvao i poetičnost i romantičnost kada se radi o srećnoj ili neuzvraćenoj ljubavi, oslobođenoj energiji i neverovatnim gimnastičkim tačkama!

Ulaznice za Cirque Éloize “iD”, koja će se održati u Sava centru 26. i 27. aprila 2014. godine, su po cenama od 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Sava centra, Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime