Kada porastemo bićemo Banksy! Umesto što pišemo ove zabavne tekstove po ceo dan, crtamo grafite i pravimo kul fotke po gradu za svoju dušu, odlučili smo da se prodamo nekoj multinaciolnoj korporaciji.

Ako može Banksy da nam prodaje fore da je najveći nezavisni grafiti umetnik na svetu koji kritikuje establišment i sve što mu padne pod ruke a onda se proda za male pare možemo i mi. Britanska modna ikona Kate Moss angažovala je tako misterioznog Banksy-ja da joj oslika londonski stan. A pošto smo već ustanovili da Banksy nije imun na keš, naravno da je prihvatio i za to tražio 150 hiljada funti.

"Objasnila mu je šta hoće i on je rekao cenu. Ona želi da joj zidovi budu oslikani njenim portretima iz karijere. Tu će biti naslikane i neki od njenih prijatelja i ljudi iz javnog života, poput Naomi Campbell, Lily Allen, Gordona Browna", rekao je britanskom listu Mirror neimenovani izvor. Banksy je navodno dobio i ključeve od stana kako bi mogao da radi na miru.

Banksy pi*ko prodao si se!!! Inače, njegov navodno sjajni film o uličnoj umetnosti uopšte ne može da se skine na netu, već se prikazuje samo u odabranim bioskopima za velike pare.

PS. Ako ovo čita potencijalni investitor koji bi voleo da uloži milione u prekul Domino Magazin neka nam se javi.

1 KOMENTAR

  1. Prirodan tok stvari… niko nije gadljiv na pare, pa ni doticni…
    A bilo je jasno kako vetar duva cim je previo izlozbu u muzeju…
    Toliko o razocarenjima…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime