U nedelju 28. aprila u Blow up baru beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da uživa u nastupu poznatog američkog stand up komičara Petera Greyya. Nakon dvadesetogodišnje DJ karijere u noćnim klubovima Sijetla, i višegodišnjeg rada na radiju, Greyy je odlučio da će njegov životni poziv ipak biti nešto sasvim drugo – komedija.

Prateći svoje snove postaje jedan od najuticajnijih stand up komičara američkog kontinenta. Njegovi nastupi su energični, zabavni i puni promišljanja na temu modernog doba i života. Opsesija mu je pop kultura, a uviđanjem apsurda na koje nailazi u svetu koji ga okružuje dolazi u konflikt sa svojim privatnim životom u kojem se trudi da bude uzoran suprug i otac.

Greyy najviše nastupa u Americi i Kanadi, u klubovima, pozorištima, na festivalima, od kojih su najpoznatiji Bridgetown Comedy Festival, Bumbershoot Arts i Calgary Funny Fest. Sarađivao je sa najpoznatijim imenima svetske komedije kao što su Joan Rivers, Jim Graffigan, Doug Benson, Mike Birbiglia i mnogi drugi. Pojavljuje se u NBC-jevom filmu „Last Comic Standing“ kao i u dokumentarcu „Broken Mike“. Nosi titulu „Kum Sijetl alt-komedije“ zbog nastupa kojima je u svom gradu oživeo eksperimentalnu scenu komedije.

Zbog ograničenog broja mesta, Greyyev beogradski nastup potrebno je rezervisati na  telefone Blow up bara: 011 322 16 28 ili 060 307 01 27, Bul. Despota Stefana 36a (bivši 29. Novembar). Cena karte je 250 dinara, a ceo program je na engleskom jeziku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime