Kompanija Kingston nedavno je proširila svoju ponudu HyperX Beast DDR3 memorija jednim ultimativnim memorijskim kitom koji radi na taktu od 2400MHz. Njegova oznaka je KHX24C11T3K4/16X i namenjen je entuzijastima i gejmerima, kao i svima koji žele da njihova PC desktop mašina prosto poleti! Osnovu ovog memorijskog kita čine 4 modula od po 4GB (ukupno 16GB), a isti su bazirani na trenutno najbržim memorijskim čipovima na svetu.

Pošto je reč o ultimativnom memorijskom kitu Kingston ga je između ostalog opremio i punom podrškom za XMP (Extreme Memory Profiles), kao i sa par naprednih tehnologija koje dobro dođu ukoliko volite da overklokujete i trebaju vam još bolje radne karakteristike. Inače, tajminzi kod ovog memorijskog kita po defaultu su podešeni na vrednosti od 11-13-13 pri naponu od 1.65V. Mogu se povećavati i što je jako važno uz dobru matičnu ploču i snažniji hardver sa KHX24C11T3K4/16X kitom možete posteći neverovatne rezultate, a ako ste još vešti sa overklokingom računajte da ih možete ubrzati za dobrih 10% do 15%.

Kao i ostale HyperX Beast memorije u ponudi kompanije Kingston, tako i KHX24C11T3K4/16X memorijski kit dolazi opremljen sa posebno dizajniranim aluminijumskim hladnjacima crne boje koji prekrivaju memorijske čipove i veoma efikasno odvode toplotu sa njih. Ono što je još jako važno naglasiti jeste da je i ovaj HyperX Beast kit prvenstveno dizajniran da radi sa Intel Core i5 i i7 procesorima treće generacije, kao i sa najnovijom A serijom AMD procesora. Cena mu nije mala, ali ako želite vrhunske performanse sa njim ćete ih sigurno dostići!

Cena (sa PDV-om): 10.700,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime