Ukoliko imate povećanu potrebu za štampanjem ili ste vlasnik kancelarije ili nekog manjeg radnog okruženja idealno rešenje za vas su Epson-ovi ITS printeri i MF uređaji. Oni nude i do 90% povoljniju štampu kao i daleko bolji kvalitet otisaka bilo koje vrste. Iznad svega mastila koja koriste Epson-ovi ITS printeri i multifunkcionalci su izuzetno povoljna što dodatno donosi uštedu u štampi.

Povoljna cena otiska

Kod mnogih korisnika vlada zabluda da ITS štampači i multifunkcionalci moraju biti glomazni i nezgrapni jer integrišu velike bočice iz kojih se povlači mastilo, zapravo potpuno je suprotno – oni su kompaktniji i od tradicionalnih inkjet štampača sa slim kertridžima, a glavni razlog je to što su njihovi rezervoari sa mastilom izvedeni eksterno, odnosno pored printera. Na ovaj način dobija se na lakšem održavanju kao i na potpunoj kontroli potrošnje mastila.

Ekonomičnost je jedna od jačih strana Epson-ovih ITS štampača i multifunkcionalaca – konkretno moguće je postići uštedu i do 90% u potrošnji mastila i to iz svih modova štampe što direktno znači i manju cenu otiska. Ovo je od ključnog značaja za radna i kancelarijska okruženja, pogotovo ona gde se puno štampa. Da budemo konkretniji jedno malo radno okruženje koje dnevno štampa do 100-tak otisaka A4 formata na godišnjem nivou može da uštedi oko 30.000,00 dinara samo na Epson mastilima!

Sa Epson-ovim ITS printerima i MF uređajima isplativost je vidljiva na svim nivoima, počevši od same cene otiska koja se dobija do cene mastila sa kojima se štampa. Na ovaj način Epson je napravio jedan mali, ali veoma isplativ eko sistem koji brzo vraća uloženi novac što je i jedan od primarnih zadataka ITS rešenja.

Bez zadrške u radu!

Sa Epson-ovim ITS štampačima i multifunkcijskim uređajima u radu nema nikakvog zastoja, čak i kada je mastilo pri samom kraju u rezervoaru. Da budemo precizniji jednostavno i lako se doliva boja u rezervoare, a isti lepo fiksiraju u posebno dizajniranom kućištu. Dobar potez proizvođača je što je kod svih svojih ITS rešenja onemogućio bilo kakvu mogućnost za prolivanjem boje čak i pri grubljem transportu istih sa jedne na drugu lokaciju. Inače, Epson je boje za sve svoje ITS printere i MF uređaje su cenovno prilično približio kupcima što je jedan od ključih razloga velikog uspeha Epson-a na ovom tržištu.

Aplikativna podrška

Ništa manje važna nije ni dobra logističko-aplikativna podrška, a Epson je sa svim svojim ITS rešenjima za korak ispred ostalih jer kroz svoje drajvere nudi punu podršku za sve aktuelne Windows i Mac platforme, kao i za neke popularne Linux distribucije. Aplikativni deo je takođe besprekoran što će posebno ceniti zahtevniji korisnici, kao i sva radna okruženja koja teže maksimalnoj legalnosti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime