U vršcu se 1.i 2. novembra održava lokalna internet konferencija po imenu wwvršac.
 
Neki od predavača su Slobodan Vučković, KoridorXorg, Slobodan Marković, savetnik pri SIEPA, Janko Jovanović, UX dizajner, Gordana Čomić, potpredsednica Narodne skupštine, Aleksandar Vacić, osnivač RadiantTap, Siniša Komlenić, osnivač Themes Kingdom, Ivan Minić, osnivač Burek.com foruma i drugi. Spisak mozete videti na adresi sajta wwvrsac.rs
 
Tu su dakle profesori i savetnici, ali pre svega mladi i uspešni preduzetnici i freelancer-i, koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva.
 
Organizatori Ivan Ćosić, Anđela Vujačič i Vladimir Vašalić odlučili su se za nešto drugačiju formu konferencije od uobičajenih.
 
Naime, umesto da pitanja publike idu nakon svakog predavanja, konferencija je podeljena u tematske blokove koje čine po tri predavanja, a pitanja publike su rezervisana za panele koji će biti na kraju svakog bloka. 
 
O konferenciji i njenoj neuobičajenoj organizaciji jedan od organizatora, Vrščanin Ivan Ćosić kaže: “Posebno ću naglasiti kako smo mi, koji smo uzeli na sebe da organizujemo wwvrsac proveli veoma mnogo vremena na konferencijama. Često smo bili i deo organizacije. I prosto, osetili smo taj mali nedostatak, da se paneli prave da bi imao što veći broj učesnika, a da se nema dovoljno vremena da se popriča sa predavačima o nekim interesantnim stvarima koje prosto ne stanu u predavanje. Zato želimo da prezentujemo ovaj format, koji je takođe i minimalistički, jer sa malim brojem kvalitetnih predavača možeš da kažeš mnogo kvalitetnih stvari.”
 
Konferencija će se održati u Vili Breg u privlačnom ambijentu na obroncima Vršačkih planina. Iako je early bird prijava trajala do 25. oktobra, saznajemo da su svi smeštajni kapaciteti trenutno rezervisani pa je obustaljena prijava putem web sajta. Ukoliko se budu oslobodile rezervacije postoji šansa da će se registracija pustiti ponovo. Ako želite da se upišete na listu čekanja pošaljite mejl na inbox wwwvrsac.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime