Budući da sve više korisnika kupuje prenosive računare, oni se pored ostalog koriste i za igranje igara. Mnoštvo komponenata u malom kućištu obavezno dovode do povećanja radne temperature što može ugroziti stabilnost sistema pa i otkaz njegovih važnih delova. Zato je najbolje rešenje nabavka podloge sa ventilatorom koja ima i dodatne priključke za povezivanje sa eksternim uređajima. Cooler Masterov Storm SF-19 Strike Force nudi sve to, a odlično se pokazao i u ekstremnim uslovima.

Ovaj hladnjak za notebook računare deklarisan je za modele dijagonale do 19 inča. Gornja površina napravljena je od metalne mrežice sa gumiranim delovima koji sprečavaju klizanje računara, a gumene podloge su i na donjoj strani što sprečava klizanje podloge. Na levoj strani kućišta su kontrolni tasteri za uključivanje/isključivanje pozadinskog LED osvetljenja i za podešavanje brzine ventilatora. Na desnoj strani je priključak za eksterno napajanje i USB čvorište sa 4 utičnice. Na donjoj strani je kavez u kojem su smeštena 2 ventilatora. Ugrađeni poklopac olakšava čišćenje i zamenu ventialatora u slučaju kvara. Oko kućišta je gumirani žleb za smeštanje kablova, a tu je i ručka za lakše prenošenje.

Podloga je postavljena pod optimalnim uglom za ergonomski rad a ventilatori su prilično tihi i odlično rashlađuju računar i pri najzahtevnijim poslovima. Dopadljiv dizajn čini je pogodnom i za poslovne korisnike i za one mlađe koji vole da se igraju. Cena je malo viša od drugih sličih modela ali kad je reč o sigurnosti računara, ona je na mestu i potpuno je opravdana.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime