Home IT Zanimljiv notebook iz Acer-a

Zanimljiv notebook iz Acer-a

0
Zanimljiv notebook iz Acer-a

Acer je jedan od najcenjenijih brendova na domaćem tržištu, bar kada su notebook računari upitanju, pogotovo oni cenovno povoljno pozicionirani. Jedan od takvih je model Aspire V3-771G-32344G50Maii i mi vam isti danas malo detaljnije predstavljamo. Njegova specifičnost je u tome što poseduje veliki displej (17.3 inča) i ima jako lepo optimizovanu hardversku konstrukciju pogodnu kako za obavljanje svakodnevnih poslova, tako i za uživanje u multimedijalnim sadržajima visoke definicije.

U vizuelnom pogledu Aspire V3-771G-32344G50Maii izgleda zaista moćno, ali i elegantno obzirom da ga krase svedene linije. Izrada je vrhunska, a finiš besprekoran što jasno stavlja do znanja da je Acer ovaj mobilni računar namenio i malo zahtevnijim korisnicima. Osnovu mu čini Intel-ov Core i3 procesor, 4GB radne memorije i čvrsti disk od 500GB, dok je za grafiku zadužena kompanija NVIDIA sa svojim diskretnim GeForce 710M akceleratorom. Isti poseduje 1GB DDR3 video memorije, ali najviše što može da ponudi je kvalitetan prelom grafike i editovanje video sadržaja – za igrice svakako nije. Sa druge strane sa ovim GPU-om novi HD filmovi dobijaju novu dimenziju, mada tome dosta doprinosi i solidan displej (već smo spomenuli da je dijagonale 17.3 inča) rezolucije 1600×900 piksela. 

Komfornost je na najvišem mogućem nivou i to prvenstveno zahvaljujući dobro organizovanoj i veoma prijatnoj tastaturi, dok je Multi-Touch trackpad solidan, ali ne i previše osetljiv pa nekim korisnicima to može da zasmeta. Aspire V3-771G-32344G50Maii pored svega navedenog ima i odličan zvučni sistem u rangu sa onima koje smo videli kod MacBook Pro Retina računara, ali i dobru žičnu i bežičnu konektivnost tako da se odlično razume sa najrazličitijim uređajima i gedžetima.

Acer (bar za naše tržište) Aspire V3-771G-32344G50Maii notebook ne isporučuje sa Windows platformom (opciono je dostupna), međutim tu je sasvim ok Linux Linpus koji na naše veliko iznenađenje nudi punu kompatibilnost sa najrazličitijim platformama. Pored svega cena ovog računara je sasvim korektna i upravo zbog nje od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): 53.990,00 dinara
Kontakt: EWE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here