Dell je novom familijom Vostro mašina uspeo da spoji dve veoma bitne stvari – poslovne i kućne korisnike. Model Vostro 3500 odlikuju moderan dizajn, odlične radne karakteristike i visok stepen mobilnosti.

 

U odnosu na prethodnu generaciju primetne su zaobljenije ivice, bolja plastika, koja napokon nije u glossy završnici i lepše zamišljena tastatura. Touchpad je veći i podržava multi kontrole, a rad sa njim je predstavljao pravo zadovoljstvo. Zanimljivo da je odmorište za dlanove dosta veliko, te da se sa njegove desne strane nalazi čitač otisaka prstiju. Ekran je možda nešto najbolje na ovom notebook-u. Njegova dijagonala je 15.6 inča a rezolucija 1366×768 piksela.

 

Vostro 3500 dolazi sa Windows 7 Professional OS-om i par veoma korisnih aplikacija potpisanih od strane same kompanije za bekapovanje podataka i vraćanje OS-a na prvobitno stanje u slučaju da nešto zataji. Tu je i nekoliko alata za zaštitu sistema od napda uljeza sa mreže, ali veći broj manjih aplikacijica za pregled multimedijalnih sadržaja. Sve u svemu fali vam još samo Office paket i kompletni ste!

 

Cena (bez PDV-a): 945 evra
Direct Link – www.dl.rs/gdekupiti

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime