Kompanija AData u ponudi ima vrhunske memorijske module za različite korisnike. To znači da ukoliko niste zadovoljni tek solidnim performansama vašeg računara, već želite da izvučete isključivo najbolje rezultate i mogućnosti od komponenti, onda je po pitanju memorije za vas pravi izbor AData rešenje pod oznakom AX3U2400GB2G9-DG2.

Reč je o trenutno jednom od najbržih memorijskih modula na tržištu, sa radnim taktom od 2400MHz. U ovom momemntu to vam je neki maksimum za high end DDR3 memorijske module, što je u realnom radu rezultovalo i vrhunskim performansama i stabilnim radom.

Ovde zatičemo podignuta rebrasta tela hladnjaka od aluminijuma, koja su zaslužna za odlično hlađenje memorijskih čipova. Zbog toga možete očekivati 5 do 6 procenata ubrzanja kod OC-a, što je na ovako visokom radnom taktu vrhunski rezultat.

Cena ovih memorija nije mala, ali ako ste pravi entuzijasta i veliki gejmer, onda nema puno razmišljanja – jednostavno morate da je imate! Zbog toga ove memorije i zaslužuju našu "Editor’s Choise" nagradu!

 

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime