Vip Mobile je prvi u regionu lansirao konkurs za razvoj aplikacija za Android platformu pod nazivom ,,Vip Android izazov”. Cilj takmičenja je prepoznavanje i pružanje podrške talentovanim lokalnim programerima. Autori odabranih 14 aplikacija će osvojiti vredne nagrade iz ukupnog fonda od 20.000 evra, dok će najbolja biti nagrađena novčanim iznosom od 10.000 evra, drugo mesto ce biti nagrađeno sa 3.000 evra, treće sa 1.000 eura, a ostane nagrade će biti dodeljene u vidu 11 HTC Hero telefona preostalim mestima.

Sve aplikacije će biti besplatne za preuzimanje i korišćenje za srpsko i svetsko tržište, a autori programa zadržavaju pravo za kasniju prodaju i profit na svojim aplikacijama.

Android je besplatni open-source operativni sistem za mobilne telefone, razvijen od strane Googla, a telefone sa Android sistemima možete kupiti i u Srbiji u sklopu VIP promocije. Sve informacije i dodatna objašnjenja o VIP takmičenju sa nagradnim fondom od 20.000 evra možete videti na web adresi: http://android.vipmobile.rs.

2 KOMENTARI

  1. bravo za VIP i bravo Googlu za Androdi, to je definitivno platforma buducnosti, ja imam HTC Magic vec mesec dana i PREDOBAR JE, probajte obavezno na Uscu ili bilo gde, prosto se poigrajte sa telefonom, ultra je zabavan!

Comments are closed.